Magyaroszágon ezt szokást , hogy minimál bérre jelentenek be és fölé kapsz boritékot feketén sose lehet eltőrőlni?
Még a végén valamelyik képviseló elolvassa és elhiszi, majd csinál egy beadványt, hogy megemelik a még jobban az adóterheket. Amik már így is magasak.
Amúgy döntsd már el, hogy boríték, vagy második utalás.
Inkább jellemzőbb az, hogy egyes vállalkozók azt sem fizetik ki ami jár, arra hivatkozva, hogy őket sem fizette még ki a megrendelő. Utána alkudoznak, hogy majd a következő hónapban esetleg kifizetik az elmaradást is.
Vagy pl adnak alap minimálbért és mindenféle jelenléti bónusz meg egyéb neveken minden hónapban adnak pluszt. Kivéve szabadság, betegség alatt...
Szerencsére sosem dolgoztam ilyen helyeken, mindig a teljes bérem adózott és az volt a szabadság alatt is.
Kérdező, nagyon látszik hogy kamu a kérdés.
Egy munkaadó sem olyan hülye, hogy havonta átutalással adja oda a zsebbe pénzt, mert azzal követhető hogy ki fizette. Bizonyítható lenne a csalás egy szimpla banki kimutatással.
A zsebbe menő pénznek pont az a lényege, hogy nem utalják, hanem kp-ben adják a kezedbe, hogy ne legyen nyoma.
Te kis "waberelszes"! :-)))
#7 marhaság. Én is wise-on, meg revolutom kaptam a "borítékot".
Azokra sem látnak rá, meg van még egy rakás ilyen alternatíva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!