Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem lesz ott Schiffer...

Miért nem lesz ott Schiffer az Öt című műsor további adásaiban? Nem sajnáljátok ezt?

Figyelt kérdés

[link]

Németh S Szilárd vezérigazgató elmondta, hogy meg szeretnék újítani az Ötöt, hogy újra a csúcsra érjen, és úgy látják, így sikerülhet is. Hont András, Ceglédi Zoltán, Konok Péter és Vogyerák Anikó is visszatér a műsorba, Schiffer András helyét viszont más veszi át.

szept. 9. 16:11
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
Az Öt műsor addig volt jó és izgalmas, amíg Puzsér és Vona szerepelt, azóta full unalom az egész.... egész műsor túl ömlengéses szavalás csak, nincs vita, max azon megy a vita, hogy ki milyen szót használt, és az a szó használata miért nem jó, ennyi...
szept. 9. 16:25
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Nem foglalkozok ezzel. Schiffer nem tényező, ahogy pl. Puzsér vagy Vona sem.
szept. 9. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Amit akart, megette eddig.
szept. 9. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
"Miután augusztus 5-én az ATV illetékese tényként tudatta, hogy augusztus 26-án indul az ÖT, tegnap – miközben az ATV-ben éppen az esti kedélyes beszélgetésre készültek – kiderülődött, hogy a műsornak vége, nem lesz, eltörölték. #jólfizetatóni Cserébe lesz időm végiggondolni néhány dolgot. Bő két évtizede folytatok rendszeres jelleggel nyilvános közszereplést. Azzal a feltételezéssel éltem mindig, hogy a demokratikus nyilvánosságnak lényegi eleme: ha gondolunk valamit a világról, hazánkról, azt osszuk meg egymással, ütköztessük meggyőződéseinket, győzzünk meg minél több honfitársunkat az igazunkról, s egy sokszínű nyilvános térben ez úgy működik, ha minden felületen, ahol erre lehetőséget kapunk, megosztjuk a közönséggel nézeteinket. Csakhogy az utóbbi időszak durván ráébresztett arra, hogy ez ma már egy illúzió. Léteznek csatornák, amelyek -egyszerűen üzletileg, nem kell ehhez politikai ármány sem- egy-egy vélemény-szekta foglyai és a vélemény- szekták rohadtul nem kíváncsiak más véleményre, csak a sajátjukra, s annak egyre extrémebb megerősítéseire. Ezért nem kell haragudni a szekta-tagokra sem, egyszerűen így érzik biztonságban magukat egy széthulló világban. Pontosítok: ma már érvelt vélemények sem nagyon vannak (ld. kommentfolyamok), inkább csak hányásszerű indulatkitörések. Az egyik csatorna (nevezzük ATV-nek) kizárólag azért hív be, hogy segítsek előállítani az 01g-szekta napi gyűlöletadagját 8-10 percben, a másik csatorna (nevezzük Hír Tv-nek) pedig kizárólag azért hív be, hogy a viktoriánus szekta napi gyűlöletadagját segítsek előállítani 8-10 percben. Ha az egyikbe anti-imperializmust, a másikba kormánykritikát csempésztem, a helyszínen ideges riporteri reakció fogadott és hónapokig nem hívtak. A végén pedig megkaptam azt az igazságtalan, ámde érthető kritikát, hogy mást mondok egyik+másik csatornán. Nem biztos, hogy nekem erre szükségem van. Valószínűleg meg kell barátkozzak azzal a gondolattal, hogy amit én gondolok a világról, az országról, arra egyre kevésbé nyílik tér az intézményesített nyilvánosságban. Ez van."
szept. 9. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

ma 16:25

"VÁLASZ PUZSÉR RÓBERTNEK

Kedves Robi!

E válaszom közvetlen apropója a friss panaszod, hogy jaj, nem tudsz kommentelni az ÖT című műsor alá. Hogy ez miért másfél hónappal az utolsó epizód után hasított beléd, nem értem, de legyen. Az viszont végtelenül röhejes, hogy te panaszkodsz emiatt. Pont te. A világon az egyetlen ember vagy, akinek ehhez nincs joga. Miért?

MERT TE BENNE VOLTÁL EBBEN A MŰSORBAN, BASZKI, CSAK GYÁVÁN ELSZALADTÁL.

Nem kommentelni, hanem a műsorban vitázni volt módod! Ja, kérem, ha nem a kis bólogató csinovnyikjaid vannak ott, ja, ha van, aki vissza mer szólni, aki esetleg jobban emlékszik bizonyos dolgokra, azt te már nem szereted. Hard Talk, az, persze.

Emlékezz: te szaladtál könyörögni az ATV vezetéséhez, hogy rakják ki a Hontot a műsorból, mert bánt téged. Te könyörögtél személyesen Andrásnak, hogy élő adásban ne javítson ki. Majd te zsaroltad a tévé vezetését, hogy csak külön adásban leszel, majd a következő szezonban megpróbáltad kinyírni a visszatérő műsort, azzal, hogy az utolsó pillanatban nem jelentél meg a forgatásokon. Végül kikönyörögted magadnak a Sznobjektív folytatását, abban bízva, hogy majd azt nézik és minket nem. És mi lett belőle? Az ÖT szűnt meg? De nem ám. Te buktál meg.

De tessék, Robi, itt van, írjad be ide, amit kommentelni szerettél volna. Írjad ide, na. Amit elmondhattál volna a műsorban is az elmúlt években, ha nem szaladsz el gyáván és férfiatlanul."

Ezt meg Ceglédi írta. Szóval talán ő nem osztotta a véleményed Puzsérról. :D

[link]

szept. 9. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:
48%

Mert egy retkes propagandista akinek elmutogatják mit kell mondani.

Egy hányadék az ember.

szept. 9. 21:26
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem fog hiányozni az biztos.
szept. 10. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!