Mi a véleményetek az Öt című műsorról? Ki a kedvencetek a csapatból?
Figyelt kérdés
#műsor #politikai elemzés
jún. 22. 15:24
3/13 anonim válasza:
Kedvenc műsorom. Életem álma velük inni.
4/13 anonim válasza:
Én csak ilyen horrorjeleneteket láttam belőle, ahol folyamat egymás szavába vágva kiabálnak egymással. Értékelhetetlen.
5/13 anonim válasza:
Mostanában én se nagyon nézem, de ha ez az a műsor, amelyikben az a nagyon buta nő volt a műsorvezető korábban, akkor annak azért örülök, hogy már nem ő vezeti (mert úgy rémlik, közben őt le is vették a képernyőről (vagy talán átrakták a spiritre, ami nekem ugyanaz, mert azt nem látom)). Amúgy Konok az egyik legidegesítőbb... De ha ebben szokott lenni Magyar György is, akkor mégiscsak ő viszi el a pálmát.
6/13 A kérdező kommentje:
Ebben a Schiffer szokott lenni. 🙂
jún. 22. 15:54
8/13 anonim válasza:
Elég vegyes a véleményem, sok dologban nem nagyon értek egyet velük, de szívesen megnézem, mert azon kevés műsor közé tartozik,ahol mindenkit szétfikáznak aki él és mozog, vállalva ezzel,hogy közutálat tárgyai lesznek. A kommentelők szét is szedték őket,amíg lehetett kommentelni, én egyetértek vele,h hadd kritizáljanak mindenkit,de akkor a kommentelők is hadd kritizálják már őket szabadon. Amúgy Ceglédi Zoltán a kedvencem, ő egy kicsit józanabb mint a többiek, itt az ÖT-ben kicsit lesüllyed a többiek szintjére,de amúgy amikor egyéniben látom,vagy Lakner Zoltánnal,akkor egész értelmeseket mond, kommentelni viszont ott se lehet. Tudom,hogy alávaló módon szedik őket szét,de ennyit igazán bevállalhatnának a véleményszabadság nevében.
9/13 anonim válasza:
Régebben néztem, amikor még Puzsér volt benne. Az akkori csapatból egyetlen értelmes embert maradt a Konok,de miatta meg már nem éri meg nézni. Czeglédy, Hont, meg Schiffer engem kiakaszt. Egyébként sem sok értelme van. Öt egicentrikus "értelmiségi" szopkodja saját magát.
Kb. Mint a fidesz beszélgetős műsorai
10/13 anonim válasza:
Mostanában nézem. Szerintem fogyasztható. Rajtuk érzem azt, hogy beleállnak mindenkibe kivétel nélkül. Nincs kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!