Magyar Péter ismét pert nyert a kormánymédiával szemben. Mikor veszik már észre az emberek, hogy félre akarják vezetni őket?
Ezúttal a Mandinernek kell az alábbi helyreigazítast közölnie a bírósági döntés értelmében:
"valótlanul híreszteltük, hogy Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti belvárosi szórakozóhelyen nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik."
"
Polt uralma alatt?
Kizárt hogy pert nyerjen."
Polt nem foglalkozik a polgári perekkel. A Bíróság még független szerencsére és a törvények szerint jár el. A bűntetőügyeket semmizik ki Polték maximum.
Szerintem sem véletlenül dobták ki, de k...a nagy különbség van aközött, hogy valaki fiatal nőket zaklat vagy hogy pár pohár után ideges lesz attól ,hogy valaki 10 centire a pofájától filmezi, miközben a barátaival szórakozik.
Lehet, hogy én is pofán b@sztam volna a filmező illetőt.
Nem fogják látni, eltüntetnek olyan helyre, ahol kutya sem kíváncsi rá.
TV-ben meg sosem mondják ki
14
"Lehet, hogy én is pofán b@sztam volna a filmező illetőt."
Vicces amúgy, hogy a fideszes agymosott átlag kommentelők ki vanank akadva, hogy Úristen, mekkora bűn, hogy MP megpofozott valakit. Ugyan ezek az emberek folyamatosan arról áradoznak, hogy hogy pofoznák le a libsiket, meg elélveztek, amikor Ábrahám Róbert lepofozta Puzsért. De erről írtam ugye: a kognitív disszonancia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!