Sokan lesznek 2025. június 28-án tartandó 30. jubileumi Budapest Prideon, ti is kimentek?
Figyelt kérdés
ma 13:56
2/21 anonim 

válasza:

Én még sose voltam, de idén megyek (már ha bevállalják és megtartják).
3/21 anonim 

válasza:

Én eddig se mentem, erre se fogok. De tényleg kíváncsi vagyok, hol és mit sikerül kihozni belőle a tiltás miatt.
4/21 anonim 

válasza:

Nem lesz pride.
Minden tüntetés engedélyhez kötötz.Nem lesz engedélyezve.
Engedély nélküli tüntetés feloszlatható.
5/21 A kérdező kommentje:
4. Biztos hogy lesz....
Amíg nem törik el a lábunkat és nem varrják be a szánkat, addig lesz Pride – Steiner Kristóf
ma 14:03
6/21 árokpart 

válasza:

4-es Nem oszlatják fel hidd el márcsak a nemzetközi sajtó miatt sem, mert akkor az egész világ előtt azt tudnák mondani, hogy itt diktatúra van. Más tüntetést simán feloszlatnának, de ezt szerintem nem fogják.
7/21 anonim 

válasza:

Ha lesz valami, akkor az egy balliberális és TISZA-s összejövetel lesz, ahol a Pride zászlaja alatt a kormány ellen fognak dacolni. Semmi keresni valóm ott.
Egyrészt mert poligikailag független vagyok, másrészt mert elutasítom a Pride-ot.
Harmadrészt, a szervezőket, és a jelenlévőket is büntetni fogják. Akit nem zavar, hogy 200 000 Ft-ig terjedő büntetést kaphat, az menjen csak. Ha neki megér ennyit a dacolás, akkor hajrá.
8/21 árokpart 

válasza:

7-es Nem fogják őket megbüntetni a nemzetközi sajtó miatt.
10/21 A kérdező kommentje:
Szerintem kint lesz az összes nemzetközi sajtó (BBC CNN) és egész világ fogja látni ahogy melegeket vernek.... szerintem még az ENSZben is főszereplők lennénk
ma 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!