Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter és a csinos...

Magyar Péter és a csinos asszisztense, Ili, között van valami? Eléggé beszédes ahogy mutatkoznak. Vajon Ilike "teszi" a dolgát? Mik a vélemények?

Figyelt kérdés

szept. 9. 08:47
1 2
 1/15 Fsms ***** válasza:
25%

Ez mennyiben lényeges? Mit változtat?

Deutch tominak több házasságon kívüli gyereke van egyik a titkárnőjétől.

Semmit nem változtatott a karrierén.

szept. 9. 08:49
 2/15 A kérdező kommentje:

1-es simán nem szimpatikus, az apja lehetne. Amúgy sose szavaznák rá mert nem 100-as a csóka. A munkatempójáért viszont becsülöm, alig pár hónap alatt többet tett mint a teljes ellenzék 14 év alatt. Ezt nem lehet nem észrevenni.

De aki a huszonpáréves titkárnőjével éli ki a életközepi válságot az számomra nem mérvadó mint ember.

ui.: Dajcs gusztustalan

szept. 9. 08:53
 3/15 anonim ***** válasza:
81%

Nem láttam még a titkárnőjével egy felvételen sem.

Mondjuk annyira nem is figyeltem, bár eléggé tele van vele most minden.

Egyébként meg nekem iszonyat unszimpatikus ez a pasi, de ebbe pont nem kötnék bele. Egyedülálló, felnőtt férfi. Miért ne ismerkedhetne?

szept. 9. 08:56
 4/15 A kérdező kommentje:
3-as mert a lánya lehetne miért dugja?
szept. 9. 08:58
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
MP nem fogadott cölibátust, és nem mondta hogy nem fog szexuális életet élni.
szept. 9. 09:01
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

4: Elég sok olyan pár van, ahol nagyobb a korkülönbség és tök jó a kapcsolat, nem ezen múlik.

Gondolom, ez a lány nem gyerek, hanem már egy felnőtt nő.

szept. 9. 09:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Ez a csaj nem is csinos.
szept. 11. 19:39
 8/15 A kérdező kommentje:
Keress rá Facen ... nem rossz az ... örülnél neki ilyen nem csinos nőd lenne
szept. 12. 04:57
 9/15 Fsms ***** válasza:
#kérdező: Szavazz a Fideszre ezzel semmi gond. Közben előjött a fideszes bese atya, plusz a pedo papok. Érdekes , h pont ezzel van gondod.
szept. 12. 19:27
 10/15 anonim ***** válasza:
MP-től megkérdezték az egyik videóban, hogy a barátnője-e, amire azt mondta, hogy "most erre nem válaszolok". Szóval szerintem valami lehet, hogy van, mert az előző asszisztense aki tavasz óta volt neki kb júniusig, az egy fotón sem szerepelt a Péterrel, ez meg minden második képen rajta van, mégis még az instája is privát, tehát elvileg nem közsszereplő. Az előző asszisztense kb 40 év körüli volt, azt hallottam hogy 3 gyereke van, ez az Ili meg úgy 30 körül lehet szerintem, de érdekes módon semmit nem tudni róla (az előző asszisztensről, Anitáról konkrét cikk megjelent, hogy mivel foglalkozott, hova valósi, stb...)
szept. 18. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!