Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok miért akarják...

A liberálisok miért akarják azt, hogy a transzoknak lehessen nemet váltani jogilag is?

Figyelt kérdés

Ez a legnagyobb gondotok? Most komolyan.

Hogy a Bélát Barbinak nevezzék a személyi igazolványon is.

szept. 8. 01:30
 1/8 anonim válasza:
80%
És neked ez a legnagyobb gondod, hogy másnak ez a legnagyobb gondja?
szept. 8. 01:37
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Nem ez a legnagyobb gond, ez csak egy gond a sok közül.

Béla ezzel senkinek sem árt, ezért nem értjük hogy miért nem lehet engedélyezni. A dohányzás bezzeg szabad, pedig bizonyítottan káros azokra is, akik a dohányzó közvetlen környezetében vannak.

szept. 8. 01:41
 3/8 anonim ***** válasza:
33%
Liberális vagyok, én nem akarom ezt.
szept. 8. 02:02
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Liberális vagyok és én ezt akarom. Nem tartom semennyire sem problémásnak, hogy egy elvileg szabad országban úgy élljenek az emberek szabadon, ahogy nekik jól esik. Amig nem árt vele másnak, amig máshol a jog ezt lehetővé teszi, nem értem, hogy nálunk miért probléma. Persze, hogy értem, hogy a homofóbia országában ez nem lehetséges, de ettől, szerintemaz ország csak rosszabbul jár, hogy elveszti ezeket az embereket és csak a nemiségük miatt, zavarjuk ki őket az országból.
szept. 8. 07:07
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Engedélyezni aztán nem foglalkozni vele, hogy mit csinálnak egy pillanat. Viszont folyamatosan ellenezni az láss csodát folyamatos munka. Tehát kinek is a legnagyobb gondja mi?
szept. 8. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Én például nem szeretném, hogy a Barbi álnéven futó Béla bejöjjön a női mosdóba és öltözőbe, mert ő papíron Barbi.
szept. 8. 13:55
 7/8 A kérdező kommentje:

De abba nem gondoltok bele, hogy ez rengeteg problémát szül? Nem lehet csak úgy simán engedélyezni és elfelejteni a témát.

Például orvosi ellátásoknál nem mindegy, hogy férfi vagy női testről van-e szó. (Angliában többek között ezért kérdezik meg minden férfitól, hogy terhes-e)

Amit a 6-os írt az is egy jó példa.

szept. 8. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Belegondoltam, soha ne legyen nagyobb problémám annál, mintsem valaki férfiként megkérdezi, hogy terhes vagyok-e, vagy sem.

A homofóbia szül problémát, nem keveset, lásd a leereszkedett pap esetét.

szept. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!