Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter feldugott egy...

Magyar Péter feldugott egy lázmérőt a NER-nek?

Figyelt kérdés

A kérdés nyilvánvalóan metaforikus megfogalmazásán túl arra vagyok kíváncsi mekkora problémát okoz a NER-nek. Valóban deffenzívába kényszerítette őket? Korábban más ellenzéki politikusok miért nem voltak erre képesek?

Gyurcsány is foghatott volna egy hőmérőt és ő is utazhatott volna vonattal. Vagy akármelyik másik politikus. Teljesen észzerű hogy a fidesz saját fegyverét kell.ellenük fordítani, ez miért nem jutott eddig eszébe senkinek?

szept. 6. 08:24
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"A helyzet az, hogy Magyar Péter is tudja, de ő azért csinálja,hogy kiemelve a rosszat, nem említve jót, HERGELJE a szavazóit."

Ezzel mondással nem találtad fel a spanyolviaszt. Persze jobb lenne egy pusztán szakértői érzelemmentes a problémat szépen csendben hatékonyan megoldó politikai erő. De ma ezzel magyarországon senki nem fog labdába rúgni mivel úgy kb az emberek 80% menthetetlenül sötét és csak az ilyen nagyon leegyszerűsített üzeneteket értik meg. Pont ahogy a fidesz csinálja. Egyszerűen itt már mással nem lehet áttörni az ingerküszöböt.

szept. 6. 10:24
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
11# ezzel SEM lehet áttörni semmilyen ingerküszöböt...csak szólok. Hergelni lehet vele az attól meg jobb nem lesz, de a te felé politikai gyengénlátóknak ez tökéletes!
szept. 6. 10:32
 13/17 A kérdező kommentje:

"11# ezzel SEM lehet áttörni semmilyen ingerküszöböt...csak szólok. Hergelni lehet vele az attól meg jobb nem lesz, de a te felé politikai gyengénlátóknak ez tökéletes!"

"Csak szólok"

De ezzel nem érveltél semmit csak a saját magad bölcsességére hivatkozol. Ennyi erővel bármi lehet hergelés, nincs is egy objektív éles határvonal aközött hogy mi egyik vagy mások. De ha neked van erre vonatkozó tapasztalatod akkor oszd meg itt. Hasonlítsuk össze a fidesz kommunikációjával.

Igazad végülis tehát az a politikai gyengénlátó aki 14 év fidesz után is rájuk szavaz miközben lassan minden mindenben az utolsó helyen vagyunk az EU-ban?

szept. 6. 11:04
 14/17 anonim ***** válasza:

13# csavargatni jól tudod...

Nem gond, majd 2026 ban meglátod, és én is...

szept. 6. 11:34
 15/17 anonim ***** válasza:

1. Olyat mutatok ami miatt le kell mondania a kormánynak.

2. Sok hangfelvételem van még.

3. Nem leszek politikus.

4. Az EP képviselőnek lenni, kamuállás, nem leszek az.

5. Eltöröljük a mentelmi jogot. (Most még csak lemondani sem akar róla.)

6. Nem történt semmi az Ötkertben. (Véletlenül dobták ki.)

7. Nem kell VIP ellátás a kórházakba. (Ő erősödött, hogy ott lássák el.)

8. A magyar emberek érdekét képviselem az EP-ben. (Nyilván Manferd Weber és Ursula fon der Legyen oldalán lesz ez a legjobb..)

Nagyokat mondani én is tudok, vicc ez az ember. Már ha az, aki a családi asztal alatt rögzíti a beszélgetéseket titokban.

szept. 7. 23:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Te most kivel beszélgetsz? Rég lexar téged mindenki, azért is engedtem el dolgot veled. Ugyan azokat írod minden kérdésnél amiket már ezerszer szét szálazott, kivesézett mindenki minden irányból egyrészt másrészt, nem annyira fekete-fehér a dolog, mint ahogyan láttatni próbalod. Hogy valami egyéni érdeked fűződik e hozzá vagy pusztán az egyszerűséged miatt nézel e ilyen szemellenzőn keresztül ezt nem tudom. Én arra tippelek hogy a lelked mélyen te magad is tudod hogy ez egy szarházi minden hájjal megkent maffia banda. De rajtad is pontosan ugyan úgy gázolnának át ha te lennél útban valamelyiknek.
szept. 8. 00:07
 17/17 anonim ***** válasza:
16: Engedd is el. Nem velem vitatkozol, hanem Magyar Péter szavaival. A tények makacs dolgok.
szept. 8. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!