A telefontilalmi törvény nem volna észszerűbb ebben a formában?
"Le kell tiltani az egész országban mindent, fb tiktok stb. Észak koreai mintára!"
VPN. Probléma megoldva.
Belső hálózat lesz, nincs vpn. Felcsúton lesz a szerver központ. Mészáros építi 38693 milliárdból.
De végül csak egy olcsó pc lesz az egész egy linux szerverrel.
6-os vagyok
#9 Nem most jöttem le a falvédőről, nyilván, én is bátran merem feltételezni, hogy ez inkább arról szól, hogy a bántalmazás ne derüljön ki, nem az órai tiktoklive, chat, stb megakadályozásáról, mert arra van ésszerű, praktikus megoldás, lásd, ott a jó öreg "tedd a teló a tanári asztalra" "ne vedd elő a táskádból" módszer. Ha a telefonozás visszaszorítása a cél, akkor nem menesztenek igazgatókat azért, mert oktatási célnak látják nem elvenni a mobilt. A visszaszorítás érdekében maximum olyan eszközöket kellett volna rögzíteni a törvénybe, ami lehetőséget nyújt az intézményeknek arra, hogy szigorúbban szankcionálja a nem megfelelő mobilozást.
Egyértelműen a bántalmazások eltusolását egyszerűsíti ezzel a kormány. Csak hát azt nem lenne szép lenyilatkozni, hogy nem akarjuk, hogy a pap hittan után gyerekeket ken fel a falra, meg hogy a fideszes diri pedofil és társai.
"Belső hálózat lesz, nincs vpn."
Starlink. Puszi.
16#
Starlink mi? Orbán bezárja az egész országot egy Faraday-kalitkába. Még rádióadás se lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!