Szerinted a magyar kormány miért nem tud lépést tartani a modern technológiával? Lásd a mobiltelefonok BETILTÁSA.
árokpart-nak:
Iskolai karbantartó vagyok.
Ma reggel végignéztem ahogy az igazgató-helyettes követelte a gyerektől hogy adja le az okosóráját, a gyerek pedig közölte hogy nem. A helyettes egy darabig próbálkozott, majd otthagyta.
Hívjon rendőrt?
Mert ha nem teszi, az ISKOLA lehet felelősségre vonható!
Nem hívnak.
Ez egy tudatos terv része. Még jobban zülleszteni akarják az oktatás színvonalát, hogy még több birka legyen.
A digitalizáció manapság egy elkerülhetetlen tényező, amivel minden generációnak tisztában kéne lennie. Szemléletformálást kéne nyújtani az embereknek, előadásokat tartani az okoseszközök helyes használatáról, illetve még jobban bele kéne építeni a tantervbe ezeket az eszközöket.
Ehelyett mit csinál a magyar kormány? Betiltja a használatukat. Pedig a fiatalabb generáció mindennapi életének szerves részét képezi a kütyük használata, tehát súrlódások várhatóak.
A jelenleg regnáló kormánynak ismét sikerült elvonnia a választópolgárok figyelmét a fontosabb ügyektől, ez egy újabb gumicsont. Alig várom már, hogy a Z generáció fiatalabbik része és az alfák szavazóképesek legyenek. Akkor talán majd közös erővel eltakaríthatjuk ezt a mocskos bagázst.
árokpart-nak:
De csak addig, amíg megint ki nem kerül a közösségi médiába néhány iskolai felvétel. Mert ha egy nem adja le, szépen követik a többiek is.
Utána pedig az iskolák lesznek "megbaxva". Aminek az lesz a vége, hogy szó nélkül rendőrt hívnak, ha a gyerek nem adja le.
Az erőszak MINDIG erőszakot szül.
árokpart-nak:
Az pedig már az anarchia következő lépése. Mert afelé tartunk.
Ha a parancsnokok megelégelik, akkor rinyáljanak a KORMÁNYNAK!
Mert KÖTELESEK kimenni.
Ismét árokpart-nak:
Ha ez bekövetkezne, én egyszerűen nem engedném be a gyereket az iskolába.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!