Magyar Péter leválthatja Orbán Viktort?
Mégis mit számít ? Szerintem alkalmatlan lenne miniszterelnöknek.
Plusz, az ország amúgy is csődbe fog menni 5 éven belül.
0:45-tol nézzétek.
Csak fidesz?Na ezért a 2/3 mert ennyi moslék van ebben az országban.Választást IQ teszthez ,iskolához kötni!
Mert szerinted mit csináltak jól?Szerintem egyet sem tudsz mondani....
#9-es
Magyar Péter azt mondja, hogy módosítaná az alaptörvényt, hogy csak 2 ciklusig vezethet miniszterelnök egy országot. Na eddig Orbán már öt ciklust vezet, több mint a dupláját. Indulhatna újra?
21 mondja:
"Mégis mit számít ? Szerintem alkalmatlan lenne miniszterelnöknek.
Plusz, az ország amúgy is csődbe fog menni 5 éven belül."
Az ellenzék rajongói ezt hajtogatják 10-12 éve, hogy az ország "mindjárt" csődbe fog menni, összeomlani és csak nem jön be.
24. Mit csináltak jól?
29.
Ez mind hazugság ,statisztika meghamisítása ugyanúgy mint Lázár ideje alatt növekedett a Máv forgalma.Persze mivel 1 fő utast 56-nak számolnak .... Az infláció az egekben még Ukrajnában sincs ekkora, a fizetések semmit nem érnek.Lehet szövegelni,hazudozni de akinek egy kis esze van az látja mi folyik az országban. Itt az iq bajnok fideszesek akik még egy kérdésre se tudnak válaszolni: https://www.youtube.com/watch?v=dfFKJ8Wb4Lw&lc=UgxooWkRnDOT1..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!