Ha a Tisza párt hatalomra kerül mi az probléma amit leghamarabb meg kellene oldania?
Szerintem semmivel se lesz jobb.
Ugyan olyan vagy rosszabb lesz ha még nyerik.
Szerintem csak hatalmat akar.
Semmit se fognak tenni. Nem elég okos az ember.
A Fidesznek hatalmas mértékű gazdasági hatalma van(kiszervezett állami pénzek és tulajdonok), amit nem fog elveszíteni akármekkora mértékben is veszítene a választáson.
Ezzel a hatalommal komoly nyomást tudna helyezni(feltéve ha egybe marad a párt egy vereség után) egy új és tapasztalat nélküli pártra. Tehát a Tisza problémája az lenne, hogy van egy óriási tőkével rendelkező rivális szervezet amely folyamatosan próbálna keresztbe tenni neki. Emellett a bürokrácia különböző szintjére beépített komisszárok is folyamatosan nehezítenék a Tisza munkáját. Ebből fakadóan a Tisza legelső feladata az lenne, hogy lecsapjon ezekre forrásokra, eltávolítsa a komisszárokat. A Fidesz egy 14 éve uralkodó politikai szervezet, a gyökerei rendkívül mélyre nyúlhatnak.
Miből gondolod, hogy a FIDESZ veszíteni fog a választásokon?
Nem gondolom. A kérdés arról szólt, hogy mi lesz HA a Tisza...
És mivel nem szokásom spamelni és terelni a kérdéseknél, így tovább vittem ezt a feltételezést.
De személy szerint a tippem, hogy Fidesz 2/3 lesz 26-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!