Hogyan lehetne megoldani ezt a problémát a lehető leghamarabb? Az Ebay-en szoktam vásárolni elég sűrűn, több ismerősömnek is, mert csak nekem van paypal accountom.
Figyelt kérdés
Viszont egy napja folyamatosan egy hiba üzenetet dob ki, mi szerint limitálták a vásárlásaimat. Van valakinek erre bármiféle megoldása? Vagy találkozott már ezzel valaki?2012. okt. 30. 22:41
2/5 anonim válasza:
t looks like you've encountered a buying activity limit. This limit is in place for the security of the marketplace and can come into effect due to various factors. These factors include (but are not limited to) the nature of the item, where it is listed and account history.
One way to bypass this limit is to place your credit card (Visa/Mastercard) on file for verification. You can do this by going to the 'site map' on the top right corner of the page, then scroll down to the "My eBay" section. From there, click on "Place or Update Credit Card on File" under the "Selling" column.
For more information on this limit, please see this:
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, de nem értem sajnos mi lehet a probléma. elolvastam mindent. Amit kitudtam venni, hogy eladóknak dijat kell fizetniük és hogy nekem ezt kellene most csinálni...de nem értem miért amikor én sosem adok el semmit ebayen és sose árulok semmit, csak vásárolok.
2012. okt. 30. 23:16
4/5 anonim válasza:
az a lényeg hogy van limit h mennyit vásárolhatsz. ha nem akarsz limitet akkor (és itt jön az hogyha jol veszem ki) akkor fizetsz érte vagy hitelkártyás paypal reget csinálsz és akkor ez a korlátozás nem lesz többet
5/5 A kérdező kommentje:
Huuh :) így már értem :) Nagyon szépen köszönöm a lényegretörő választ és a sok segítséget :) Még annyi kérdésem lenne, hogy azt nem tudod/tudja esetleg, hogy mennyibe kerülhet ez az összeg ? :)
2012. okt. 30. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!