Én úgy tudom, hogy az Alkotmány kimondja, hogy a dolgozók fizetéséből semmi semmi sem vonható le! Senki nem rendelkezik vele csak aki megdolgozott érte! Sem adó se, TB ! Ez így volt ?
Figyelt kérdés
aug. 30. 18:11
2/6 anonim válasza:
Nincs is érvényben olyan hogy Alkotmány :D
3/6 A kérdező kommentje:
Nem lehetett az emberek fizetéséhez hozzányúlni! A bruttó összegből, hogy ő mire költ az a magánügye! Nem lehet Robin Hood adókkal és hasonlókkal elvenni a pénzt!
aug. 30. 18:24
4/6 anonim válasza:
Magyarország utolsó legitim alaptörvénye a Vérszerződés volt, aztán jött Első Nemzetgyalázó Vajk, aki terrorcselekmény útján döntötte meg a fennálló jogrendet, így a jogfolytonosság megszakadt és az összes utána következő kormány valamint azok által alkotott törvények illegitimek, ezáltal semmisek.
A Vérszerződés nem tartalmaz ilyen kitételt.
5/6 anonim válasza:
4-es: remélem, nem kapsz fizetést - a vérszerzödésben erröl nincs szó, nem jársz boltba, nem használsz internetet, áramot, stb - mert ez sincs benne!
6/6 anonim válasza:
Itt van a szövege, én nem találtam benne olyat, amiről a kérdésed szól: [link]
Az ellenkezőjét viszont igen: „70/I. § (1) Minden természetes személy, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet köteles jövedelmi és vagyoni viszonyainak megfelelően a közterhekhez hozzájárulni.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!