Gyurcsány uralma vagy Orbán uralma alatt volt jobb az egézségügy?
Ez hülyeség. Az emberek naponta több ezer Ft-ot költenek dohányra, kávéra, egészségtelen üdítőitalokra, drága szendvicsekre a munkahelyi büfében stb. Napi szinten látom. Én naponta 800-1000 Ft-ot költök valamire, ami bioorganikus, étel, emiatt kevesebbet költök ételre, mint korábban, így nem is plusz kiadás, csak vizet iszom, néha rostos üdítőt, de már azt is csak nagyon ritkán. A vizet is már szűrni fogom vízszűrővel, így az még olcsóbb lesz, mint eddig. A speciális étrendem miatt az én étkezésem amúgy sem olcsó, nekem 100 g kenyér 330-400 Ft között változik. De az egészségre költött pénz többszörösen megtérül (kevesebbszer beteg az ember, kevesebbet megy táppénzre, kevesebb a kiesés, plusz többet tudunk dolgozni is, több az energiánk). Bio-t pedig szinte bármire rá lehet írni, attól még annak nem lesz magas a beltartalmi értéke. A gond a fejekben van. Sok helyett minőségit fogyasztva sokkal jobb, csak hozzászoktak az emberek, hogy degeszre eszik magukat. Én sosem teszek így. Csak annyit eszem, amennyi jól esik, vagy amennyit adnak az étkezdében, és már ott is figyelek, hogy minőségi helyre menjek. A kevesebb étel ugyanolyan laktató, ha jó minőségű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!