Ausztriában is vannak kéregetők a vasútállomásokon?
Én sosem szoktam kéregetőbe botlani a Wien-Hauptbahnhof-on, pedig legalább 5x akkora állomás mint Budapest-Keleti vagy Budapest-Nyugati.
Viszont ez nem azt jelenti, hogy amúgy Bécsben ne lenne kéregető, persze nagyságrendileg sokkal kevesebb mint Bp.n
A Praterstern környékén néztem az osztrák-francia EB meccset, teljesen kulturált volt. Semmi rosszarcú alak, tele volt osztrák színekbe kifestett csajokkal, ették a 35 Euro-s grillezett kolbászt meg itták a drága koktélokat az osztrákok, és kulturáltan szurkoltak.
Na az egy olyan ország ahol tényleg van pénze az embereknek és tényleg jóléti. Nem csak a propagandában élnek jól, aztán a valóság meg az hogy szedik, vadásszák az utcán az 50 forintos palackokat mint Budapesten.
Ne az EB alatti felhajtásból indulj ki, az nem a normál üzem. Nem olyan rossz, mint a Blaha, de azért mocsok, részegek, kéregetők, utcán alvó hajléktalanok jellemzőek arrafelé, időnként balhék, késelés előfordul. Szerintem nem találták még fel azt a nagyvárost, ahol egyáltalán nincs ilyen hely.
Nem saját kép, de kb. ilyesmiről beszélek: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!