A keresztény, konzervatív emberek jogosan kötnek bele az LMBTQ-ba?
Végülis a kereszténység ebben a kérdésben egyértelmű, a homoszexualitás nem oké, Mózes törvénykönyve is kimondja, de az Újszövetségben Pál apostol is megerősíti. Ferenc pápa, aki liberálisabbnak számít is megmondta, hogy a melegeket, mint embereket el kell fogadni, de azt nem, hogy egymással szexeljenek. Innen nézve keresztény embernek kötelessége felszólalni minden olyan lobbi ellen, ami ezt népszerűsíti főleg a gyerekek körében.
A konzervativizmus meg alapból elítéli a hangos, feltűnő, megbotránkoztató viselkedést, amit a Pride képvisel, ideális esetben öltönyben és nyakkendőben, jólfésült hajjal lenne illendő járni közéleti rendezvényekre, nem félmeztelenül, nyakig tetováltan, összevissza piercing-ekkel, színes hajjal. Éppen az a kérdés, hogy nyugaton hol vannak a konzervatívok és az egyház? Nekik is hitelesen kellene képviselniük az értékrendjüket az agresszív baloldali ideológiai terjeszkedéssel szemben.
Szerintem ne 2000 éves mesekönyvek alapján...
A legtöbb ilyen keresztény-konzi díszköcsög annyira keresztény, mint amennyire én vagyok muszlim.
"nyugaton hol vannak a konzervatívok és az egyház? Nekik is hitelesen kellene képviselniük az értékrendjüket az agresszív baloldali ideológiai terjeszkedéssel szemben."
Képviselik ők, csak mivel ők nem olyan harsányan, kevésbé lehet őket észrevenni.
"Felőlem higgyen bárki amiben csak jól esik neki, de milyen jogon mondja meg, hogy mi a tuti?"
Pl. mert tudja.
Igen
1. vallási alapon
2. biológiailag is
6.
Milyen biológiailag, te igen hüle? Az állatok között is van homoszexualitás, mindig is volt, gondolom ők is a könyvekben olvastak róla, meg látták a Pride-ot és attól buzultak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!