Nem nevetséges, hogy tüntetés van még az iskolai mobilhasználat ellen is?
Mi benne a nevetséges?
Inkább érdekes hogy ezt pont egy biztonsági kamera által fideszes gyerekverő pszichopata lebukása után találták ki.
Úgy érted hogy a bolsi tiltások ellen? Az nem.
Inkább az a nevetséges, hogy a jobbágyok még most is védik ezt az ócska alkalmatlan kormányt és pártot.
És hogy is volt a piár a melegtörvénynél?
"El a kezekkel a gyerekeinktől."
Ez vonatkozzon már a bolsi állampártra is. Ne már egy rendőrminiszter ugasson bele hogy az iskolában ki hogyan használhatja a mobiltelefonját.
+ Gondolom az egyházi iskolákra nem vonatkozik ez sem.
"Hogy jön össze egy térfigyelő kamera és az iskolai mobiltelefonozás?"
Mindkettő alkalmas arra hogy erőszakos hatalmukkal visszaélő pedofil elhajlott lelkivilágú fideszeseket buktasson le.
Azert gondolkodjunk el. 2000es evek elejen nem volt mobil, es megis mindenki meg volt nelkule az iskolaban. De ha volt is, a nokia3210zel sok mindent nem lehetett kezdeni. Telefonalasra jo volt de semmi funkcioja nem volt.
Most meg gondolom a diakok tobbsege oran meg szunetben csak tiktokozik.
Viszont számológép volt benne, szóval a 2x2=4-et simán tudta. Sőt még három játék is volt benne...ezt csak a kretén Bencsik, meg a többi orbánista véleményvezér nem tudja, mert már akkor is magas volt nekik, mint nyúlnak a lórács.
Te mirol beszelsz? En amellett ervelek hogy nem kell mobil az iskolakba. Az elterjedesuk elott is vigan mukodott a tanitas. Most meg sok telefonfuggo, tiktokfuggo zombit nevelunk. A 7eves unokahugom jobban kezeli a tabletet mint en. Szerintem nem normalis hogy a tablet es a youtube az elete. Ha lenne mobilja biztos iskolaban is nonstop azt nyomogatna.
En akkor voltam altanos iskolas amikor bejottek a telefonok, alcatel, siemens, nokia.. aztan gimiben mar kicsit jobbak. De tok jol megvoltam nelkule az iskolaban. Az iskolaban tanultam, jatszottam nem pedig a telefont nyomkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!