“Kirúgták a Madách gimnázium igazgatóját, mert nem tiltja ki a mobilokat az iskolából” - hogy is volt orbán idézete arról, hogy akik velük nem értenek egyet, sosem vetemednének arra, hogy elhallgattassák?
17. "Életszerűtlen és logikátlan"
Ha hozok egy olyan rendelkezést, hogy ugorj a kútba, de ha MINDEN egyes nap írsz nekem arról egy hivatalos kérelmet, hogy ne kelljen ugornod, akkor az is életszerűtlen és logikátlan. Meg főleg környezetromboló, a sok papírmunka miatt. Talán nem inkább engem kéne, hogy illessenek a fenti jelzők egy ilyen rendelkezés kapcsán?
És ki lett például a Kölcsey igazgatója? Őt is kirugtak júniusban.
Felháborító ami itt folyik tényleg.
#23 Ezt komolyan a holokauszthoz hasonlítottad? 😂
Rendben, de akkor meg én kérdezek valamit: mi alapján döntjük el, hogy melyik törvényt nem kell betartani?
Ha holnaptól nekiállok gyilkolászni, akkor engem se ítéljenek el...Nyilván szélsőséges példa, de a holokausztot idekeverni sem volt különb.
Már külföldre is eljutott a hír…
Narancsosok örülhetnek
14:58
Ha züllött, miért nem követelitek az EUból való kilépést, és csatlakoztok a BRICSbe?
A 2 milliós BÉKEMENET meg tudná oldani, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!