Mi a garancia arra, ha több mint 30 év múlva nyugdíjba megyek, hogy kapok nyugdíjat?
Figyelt kérdés
Mivel vonják tőlem jogosan várnám el, hogy 100%-ra biztosítva legyen....
Csak ugye vannak akiknek aránytalanul nagy a nyugdíjat kapnak, és vannak akiknek választáskor nyakra főre osztogatja a partallam
aug. 27. 19:06
11/16 anonim válasza:
Garancia rá hogy nem lesz a magyar
Politoka
12/16 anonim válasza:
Nyugdijad lesz, csak kerdes, mit tudsz majd venni belole.
13/16 anonim válasza:
3
Ki mondta hogy fizetned kell. Nyitva vannak a határok, mehetsz ahova akarsz. Ha nincs olyan állásod amiből félre tudsz rakni nyugdíjas éveidre meg nincs olyan dolog ami miatt muszàj Magyarországon maradnod akkor elég buta döntés ott maradni. Én ahogy leérettségiztem eltoltam a biciklit és a legjobb döntés volt.
14/16 anonim válasza:
#6 ha végig olvasnád az alaptörvényt észrevennéd hogy ezek már magasról tojnak rá mi áll benne. Szóval az alaptörvény ma már garanciának hívni… elég naívság.
Nincs garancia, szoporoller lesz.
15/16 anonim válasza:
Max. az, hogyha eddig valamennyit takarékoskodtál, azt megkapod: de az sem biztos nagyon már. Másra-, pláne az államra ne várakozz, hogy segíteni fog.
16/16 anonim válasza:
Az garantált, hogy 30 év múlva 600 év lesz a "nyugdíjkorhatár"! Más nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!