Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban kialakíthat külhoni...

Valóban kialakíthat külhoni egyéni választókerületeket a Fidesz?

Figyelt kérdés

Lehet ez ellen valamit tenni, ha valóban meglépnék? Miért kell ennyire megosztani a magyarságot?

[link]

2024. aug. 27. 02:24
1 2
 11/13 everlight ***** válasza:
10.Ha az egyik szülője magyar ,aki nem mondott le a magyar állampolgárságról akkor meg fogja kapni ő is,ez a probléma.Nem itt élnek,aki nem él itt hogy mer szavazni,én se szavazok más országok választásain.
febr. 5. 23:58
 12/13 anonim ***** válasza:
11) Persze, hogy megkapja. Ha az egyik szülőd útján vagy származási alapon jogosult az állampolgárságról, még azoknak az országoknak az állampolgárságát is megkapod, ahol alapesetben a kettős állampolgárság tiltva van.
febr. 6. 11:30
 13/13 anonim ***** válasza:
40%
",én se szavazok más országok választásain" Ez a te dolgod. Én ismerek Budapesten élő amerikaiakat, akik már több, mint 10 éve élnek Magyarországon, van amelyikük már a magyar állampolgárságot is megszerezte és mégis szavaznak az amerikai elnökválasztáson
febr. 6. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!