Ha a fidesz kormány megint kényszerítené a magyarokat (akár a munkáltatón keresztül), hogy oltassák be magukat, felvennétek egy újabb oltást?
*terrort megfélemlítést, kényszerítést, a joghágásokat, a mindent átitató undorító propagandát, az oltatlanok emberszámba nem vevését és még stb.
Úgyhogy utólag visszagondolva is szerintem jól döntöttem hogy nem adtam be a derekam és a jövőben is így fogok cselekedni ha hasonló helyzet lesz. Ám azt én is beismerem ha egy komoly halálozási rátával rendelkező vírus szabadulna ki ezúttal az egyik bioterror laborból (mert egyértelmű hogy ez történt a coviddal is) akkor az emberiségnek igencsak annyi lenne, és nem, nem az "oltástagadók" meg a konteósok miatt.
A környezetemben talán mindenki volt oltva, de senki sem halt bele.
A covidot is többen elkapták, és jópáran bele is haltak, leginkább az elején, mikor még sem oltás, sem gyógymód nemigen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!