Orbán még a vonat balesetbe, és a a kórházak rossz állapotába sem bukik bele?
Világrekorder covid halott bépességarányosan. rémlik?
Más országok vezetői mâr a felénél lemondtak, meg nyilvánosaon kértek bocsánatot az országtól....
Ov mit is tett?
Azt mondta szopjatok le...a kormány senkinek semmiben nem segít,.ba szó adjátok meg ha megszűnz a munkátok haha.
Aztán 3 milla magyar tapsolva leszavazott rá.
2: Ne terjessz hazugságokat, semmiféle világrekord nem volt. És senki nem mondott le a COVID miatt sem.
Az uniós középmezőnyben foglal helyet Magyarország a koronavírus-járvány okozta többlethalálozást tekintve.
Ugyan azt mondtam annó, mint #2.
Lett 40.000+ covid halottunk, úgy, hogy mit mondott Orbán? "Mindenki megnyugodhat, aki elkapja ezt a betegséget azt meg fogják gyógyítani." És mialatt hullottak az emberek Orbánék legfontosabb dolga a lélegeztetőgép biznisz volt. Az ember naívan azt gondolta, hogy elveszítette valamelyik rokonát, az sosem szavaz többet Orbánra. És mi lett belőle? 3 millió zombi akkor is a Fideszre szavazott.
#1 Én nem tudtam ma bemenni dolgozni, mert nem jártak a vonatok. :/
És Keleti-Kőbánya felső, vagy Keleti-Kelenföld között akartál vonatozni? :)
Nem, de a következő két órában minden induló vonatra kiírták, hogy nem közlekedik a mai napon. :D
A baleset torlódást is okoz, az pedig kimaradó vonatokat eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!