Lázárnak és Karácsonynak nem kéne lemondania?
Vitézy még rosszabb lenne, mint Karácsony.
Még inkább gépjárműellenes.
Karácsony nem mer sötétzöld ötleteket átvinni.Vitézy megtenné, mert nem félne senkitől.
biztos nem jár pesten aki szerint karácsony nem ver át sötétzöld ötleteket
jelenleg tudjátok mit jelent a rakpart lezárása? hogy a rakpart forgalma ahol nincs gyalogosforgalom felmegy a belgrád rakpartra meg a petőfi térhez ahol meg van gyalogosforgalom
zseniális karácsony
Nagyon örülnék mindkettő lemondásának.
#1 Értem amit mondasz, mert én sem vagyok autóellenes. De legalább egy közlekedési mód legyen már használható ebben a városban, ami akár a tömegközlekedés! Az úgy a lehető legrosszabb, ha mindenhol kicseszünk az autósokkal, de közben:
-A buszjáratokat megritkítjuk, és aki ezt szóvá teszi, annak a képébe dörgöljük, hogy a pulykák se szólnak bele abba, amikor a vágóhídra viszik őket.
-Évekig szabotáljuk a Budapest környéki vasútfejlesztéseket, mert az egyúttal a kormány gazdasági céljainak is kedvezne.
-Felháborodunk meg jóemberkedünk, amiért Vitézy szerint gáz, hogy hajléktalanmelegedőként működik a tömegközlekedés.
-Nem fejlesztünk semmit, csak sírunk, hogy a kormány miatt nem tudunk dolgozni. (Nem, a sárga festékkel egy éjszaka alatt odabaszott biciklisáv nem számít fejlesztésnek...)
#8 HÁt akkor én mit mondjak az újabb fidesz kétharmadnál? :D
Ettől még az élet megy tovább.
Mi köze ennek az eredeti kérdéshez ?
Azt mondasz amit akarsz, ha azt hiszed, hogy ez neked jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!