Most akkor mi a helyzet ezzel az állítólagos hangfelvétellel, ahol Orbán azt mondja: "Ha még egyszer hatalomra kerülök tönkreteszem Magyarországot"?
Előre leszögezem, gyűlölöm a Fideszt, de én ilyet hangfelvételt nem hallottam annó. Pletykák szerint 2002-ben mondta, mikor elveszítette a választást. Állítólag minden oldalról törölve lett a felvétel. Először is, hol volt fenn? Mert 2002-ben nem volt még, se Youtube, se Facebook, se Tiktot. Szóval nagyon érdekelne, hol volt fenn ez a hangfelvétel! Ha egyáltalán létezil ilyen, mert én ebben nem nagyon hiszek. Ha létezne ilyen, biztos, hogy annó lementették volna, és az ellenzék már rég felhasználta volna Orbán ellen.
Tehát az érdekelne, hogy aki hallotta ezt a felvételt, az hol hallotta? Vagy csak kamu az egész, és nem mondott ilyet?
Nem mindegy?
A hívek mindent elnéznek neki.
Nem hallottam erről.
Medgyessy Péter viszont megőrizte nekünk azokat a szavakat, amiket Orbán Viktor a 2002-es választási vereség után mondott neki:
"Nézd, én néhány hibát elkövettem, ezért vesztettük el a választásokat, de vissza fogok jönni, és meg fogom nyerni a következő választást."
Forrás: [link]
Én is. Ha létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!