Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolnál a roma szegregác...

Mit gondolnál a roma szegregációról az oktatásban?

Figyelt kérdés
Számomra nyilvánvalónak tűnik, hogy a jelenlegi rendszer nem hatékony. A romák általában lassabban haladnak, visszatartják szorgalmasabb, vagy jobb képességű társaikat, és teljesen eltérő kultúrát visznek magukkal, ami konfliktusokat szül. Én ebben látnám a megoldást.
2010. nov. 2. 17:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
97%
A cigányok az emberiség mocskos söpredékei, magyarország vérét szívó paraziták, akik fertőzik, és megmérgezik az új és régi generációkat egyaránt.(Am nem vok egy skinhead jobbikos állat, meg rasszista, de ez itt tény, ebben igazat adok a jó öreg fasiszta barátainknak:))
2010. nov. 3. 16:41
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
jaja, meg kéne érteni végre, nincs értelme itt integrációnak meg segregációnak, kész, egyik se működik, a cigányok egy külön kategória és nem lehet őket együtt kezelni fehér emberekkel, és most egy rakat példát tudnék hozni ...
2010. nov. 3. 16:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Tényleg ennyire sok itt a tudatlan?!

Külön kéne választani a cigányokat, mert az egy külön faj.

Emlékszek, hogy általános iskolás koromban, amikor az MSZP bezáratta a közeli faluban lévő iskolát, akkor a sok retkes cigány a mi iskolánkba került, és onnantól a rendnek vége lett. Hatalmasat zuhant az iskola színvonala, tanulni nem lehetet, a tanárokat is fenyegették (úgy beszéltek a tanárokkal, mint a kutyával), engem is megfenyegettek (persze okosan megúsztam), az egyik magyar gyereket úgy megverték, hogy a keze is eltört, rengeteg lopás lett, ...

Még szép, hogy elmentem abból a fiatal cigánybűnözőkkel teletömött iskolából.

Most ahogy nézem, már a városban is egyre több a cigány, úgyhogy külföldre fogok menni. Az igazi megoldás a Minigun lenne ellenük.

2011. aug. 14. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!