Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak engem idegesít hataron...

Csak engem idegesít hataron túli Magyarok támogatasá?

Figyelt kérdés
Ha jól menne az országnak megérteném de itthon is van elég rászorult család. Vagy elindult a szavazat vásárlás?
aug. 25. 16:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
17%

az ilyen kérdezőt szívesen elküdeném meghalni az ukrán frontra, mint ahogy azt a rengeteg magyart akiket elhurcoltak, miközben 89 óta mást sem kapott attól az országtól csak folyamatos vegzálást

Sztálin apád kívánalma volt egyébként, hogy a magyaroknak kuss van nemzetiség ügyben, mert csak erdélyért cserébe tudta romániától elcsatolni a mai moldovát. És akkor a nagyapádék beleverték az akkori magyarokba, hogy a trianont aztat megérdemetűk és örüljünk hogy sztálin elvtárs megtűr minket.

aug. 25. 17:26
 12/22 anonim ***** válasza:

"az ilyen kérdezőt szívesen elküdeném meghalni az ukrán frontra,"

Én az összes többi embert is, mert már annyi van mint a szemét.

aug. 25. 19:59
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél be nyugtatót.
aug. 25. 20:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
17:26: "csak erdélyért cserébe tudta romániától elcsatolni a mai moldovát": hányszor buktál történelemből, hogy ezt a baromságot le tudtad írni? :D
aug. 25. 20:35
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
mi a probléma fogatlanbaloldali? szerinted hogy volt?
aug. 25. 20:39
 16/22 A kérdező kommentje:
En amugy nem is tölük sajnalom de most kinai hitelekből él az ország nem jólét van sajnos. De ha megis ez helyzet akkor kapjanak az itteni csaladok is. Itt annyi az ajándék hogy ami járna csaladi potlékot hamarabb küldik...
aug. 25. 20:41
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
milyen kínai hitelből élünk? mert felvettünk fejlesztési hitelt amiből infrastruktúra épül? hogy lehetsz ilyen ostoba kérdező?
aug. 25. 20:44
 18/22 A kérdező kommentje:
Full minuszba van a költségvetés nézz mar szet az országba. Rekord magas 27+4áfa mellet szerinted jok a gazdasági eredmények? Meg 3millió csoro van.
aug. 25. 20:48
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

az úgy természetes hogy miniszban van minden ország költségvetése minuszban van, mert a jegybankok annyi pénzt nyomtatnak amennyit akarnak

hogy lehetsz ilyen ostoba kérdező?

aug. 25. 20:59
 20/22 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nekem a véleményem erről az, hogy aki nem itt él, nem itt adózik, az ne is szavazzon semmire és senkire, mi sem szavazunk az ő lakóhelyükön.
aug. 27. 00:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!