Csak engem idegesít hataron túli Magyarok támogatasá?
Figyelt kérdés
Ha jól menne az országnak megérteném de itthon is van elég rászorult család. Vagy elindult a szavazat vásárlás?aug. 25. 16:30
1/22 anonim válasza:
Nem csak téged, de a magyarországi magyarok többségének van rokoni, baráti kapcsolata a határon túl, így egyet ért a támogatásokkal. A szavazati jog megadását vitatják többen.
2/22 anonim válasza:
Nem, engem is idegesít.
Nem elindult, folyamatosan tart.
3/22 anonim válasza:
Ennek köszönhetően megutáltam erdélyi "testvéreinket". Különösen azokat, akik elmennek, és 98 %-os arányban leszavaznak a Fideszre. Undorító.
5/22 PMC Wagner válasza:
kulturális stb dolgok vannak támogatva. Ez a baloldali kormányok alatt is így ment.
7/22 anonim válasza:
Állampolgárság sztem kijart neki és részemről is ok, de szavazast nem tartom jó dolognak.
8/22 anonim válasza:
Attól függ mi az a támogatás. Magyar kultúrára meg magyar oktatásra még oké. De például az ilyen pénzeknek annyi, de annyi jobb helye lenne: [link]
9/22 anonim válasza:
Nem, nagyon sokakat idegesít, de engem abszolút nem, sőt ez egy jó pont a kormánynak de ennek ellenére nem fogok rájuk szavazni a sok rossz pont miatt.
10/22 anonim válasza:
Ilyenkor nagyon elszomorodok hogy sokaknak ez fáj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!