Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meg kellene szüntetni Magyaror...

Meg kellene szüntetni Magyarországot?

Figyelt kérdés
Látszik hogy nálunk nem működik a demokrácia es a normális politika. Meg kellene szüntetni Magyarországot es Ausztriához csatolni az országunkat?
2024. aug. 23. 20:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, hülyeségre lehet válasz egy még nagyobb hülyeség. Ez is egy lehetőség. De rossz lehetőség.
2024. aug. 23. 22:09
 12/20 anonim ***** válasza:

És Ausztria miért menne ebbe bele?

Ha varázsütésre megszüntetnéd a magyar államiságot, akkor valószínűbb lenne egy ukrán megszállás + annexió. Vagy alapítanának egy Cigány Köztársaságot Magyarország helyén.

2024. aug. 23. 23:11
 13/20 A kérdező kommentje:
12 mert ingyen földterületet csatolnánk hozzájuk. Nem is kell új nev, továbbra is Ausztria lenne csak nagyobb területtel.
2024. aug. 24. 12:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Téged kellene - ennyi ésszel - megszüntetni, kérdező!

Az osztrákok mosolyogva és bólogatva támogatnák vélhetően az agyrémedet! :DDDD

2024. aug. 24. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Azt megkérdezhetem, miért jobb másik országhoz csatolni a területet, mint rendbehozni a dolgokat?

Ez olyan, hogy elb*szom az életem és a szomszédtól várom, hogy helyrehozza ahelyett, hogy én próbálnék meg kezdeni magammal valamit.

2024. szept. 1. 03:23
 16/20 A kérdező kommentje:
15 Pontosan erről van szó. Te látsz esélyt rá hogy helyrehozható Magyarország így? Jelenleg nem stagnál, hanem lefele lejtőn van az országunk. Ha Ausztria alá kerülne Mo. akkor mélyzuhanásról megnyitnánk az ejtőernyőt és még repülhetnénk is mint Ausztria 10 éven belül. Országunkban minden potenciál és adottság megvan rá ha nem lopják szét.
2024. szept. 2. 09:13
 17/20 anonim ***** válasza:

"Országunkban minden potenciál és adottság megvan rá ha nem lopják szét."

Ha más helyre tudná hozni, akkor nekünk is megvan rá a lehetőség. Egyébként az ország kétharmadának, látod, tetszik a jelenlegi helyzet, mert nem változtatnak.

2024. szept. 2. 11:23
 18/20 A kérdező kommentje:
17 Nekünk nem fog menni
2024. szept. 2. 14:34
 19/20 anonim ***** válasza:
És miért nem?
2024. szept. 2. 15:12
 20/20 A kérdező kommentje:
19 Túl mélyen vagyunk a szarban. Lapatoljak a többi szart a tetejére, így hiába próbálunk felfele úszni, sose fogy el felettünk a szar. Én mar elkezdtem a szar alatt lefele asni, majd oldalra, hogy Ausztriaban vagy Németországban újra megpróbálják felfele mászni, bízva abban, hogy nem lapatoljak ott a fejemre a szart.
2024. szept. 3. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!