Sweaze kérdése:
Hogyan látjátok jelenleg? Tisza - Fidesz
Figyelt kérdés
Véleményetek szerint ki nyerné a 2026-os parlamenti választásokat? Ne legyetek elfogultak, csak őszintén!aug. 23. 14:39
A kérdező szavazást indított:
Fidesz
Tisza
35 szavazat
4/9 anonim válasza:
Tisza, aki épeszű az jelenleg csak a Tiszára szavazhat, és majd meglátja, hogy 4év alatt mit sikerül nekik csinálni, én már annak is örülnék,ha lenne egy vérfrissités, már unalmas a fidesz egyeduralma...
5/9 anonim válasza:
Sok MHMes inkàbb behùzza majd a fideszre.
6/9 anonim válasza:
A Tiszáról még nem sok mindent tudni, csak nagy a felhajtás, úgyhogy egyelőre Fidesz.
8/9 anonim válasza:
Én szeretném,ha a Tisza nyerne,de ma nem látok erre rációt. A szavazási rendszer a fidesz malmára hajt.
Ha veszít is a Tisza, minden eddigi legnagyobb ellenzéki százalékkal fog. Ha ma tartanánk szavazást, szerintem kb 55-35 lenne a vége Fidesz javára.
De azért még van kb 1.5 év. Hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!