Ha a Nébih bezárat egy sima éttermet ha retek meg kosz van, magyar korházakba miért nem záratja be, és miért nem ellenőrzik azokat is?
Figyelt kérdés
aug. 23. 13:37
1/4 anonim válasza:
Az éttermekben úgy látszik, magasabb higiéniai követelmények vannak, mint a kórházakban. A kórházban úgy látszik nem baj, ha több hetes zsírfoltokba rakódott por borítja a falakat, plafont.
2/4 anonim válasza:
Állami intézményekkel nem mernek kötekedni mert akkor fejek hullanának.
3/4 anonim válasza:
Egy magánkézben lévő étteremben ilyen állapotokat találtak volna már rég bezárták volna és milliós bírságot is kapott volna.
Hihetetlen az ahogy azorbán banda elhanyagolja az egészségügyet ez már vérlázító amit ezek tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!