Fideszesként hogy lehet olyan pártra szavazni, ami pedofilokat támogat és engedi el őket?
Intézményesített rendszerben erőszakolják a gyerekeket, aztán papok kérik a felmentésüket amit indoklás nélkül megkapnak.
Erre milyen emberek szavaznak?
Úgy hogy a fanatikus Orbán rajongás elvakítja az emberek józan ítélőképességét. Ezeknél sokkal kevesebbért halált kiáltanak az ellenzékre, és ettől sokkal több miatt is még mindig rajonganak Orbánért.
Az erkölcsi ítélőképességét zúzza széjjel a Fidesz az embereknek.
Úgy, hogy ez az átlagemberek életét nem érinti, nem foglalkoznak vele. Inkább fontosabbak az adókedvezmények, családtámogatások, béke, biztonság, ezek tényleg érintik a mindennapokat.
Attól, hogy itt százszámra pörögnek az egyre elborultabb kérdések, a valóságban semmi hatása nincs.
5# Szóval nem számít hogy a papok és árvaházak tanárai etőszakolják a gyerekeket, majd indoklás nélkül felmentetik őket az ország első emberével. Majd aki felszólal ellenük azt kirúgják.
Az szép.
Nem, az a szép, hogy megpróbálod kiforgatni, amit írtam.
Egy szóval sem írtam, hogy nem számít, azt írtam, hogy nincs hatással a hétköznapi életre.
A gyerekek ellen elkövetett bűnöket az emberek döntő többsége pártpreferenciától függetlenül elítéli, ezért is van pl rendőrség, hogy ezeket az embereket elfogják. Szavazni meg általában a saját életszínvonalát mérlegelve szokott az ember, hogy szeretne váltani vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!