Karácsony Gergelynek nem kéne lemondania a mostani korrupciós botrány miatt? Nem ez lenne a legtisztességesebb lépés?
minimum lenne Óbudán az új választás, de az is baromi gáz, hogy Karácsony nem hogy felelősséget nem vállal, de még egy szót sem szól ehhez az ügyhöz
és mielőtt a DK fanatikusok megtalálnak, nem, nem vagyok fideszes, éppen ellenkezőleg, az ország szégyene amit csinálnak (bár szerintem Karácsony meg Budapest szégyene)
Jogos lenne a kérdés, ha a Fidesz is lemondott volna bármelyik botránya után, és már 2010-2014 közt is bőven lett volna rá ok.
Amúgy meg Christmas Gergely egy legenda.😅
15:19
Még így is, a Trumpot koppintó Dávid is elhitette a kommunistákkal, hogy ő nyert, még az NVI újra is számolta neki az érvényteleneket, Dávid nem volt elegedett, akkor már az összeset. Kierült, hogy Gergő nagyobb arányban nyert. 😆
BP vagyok, nem Gerire szavaztam. Dávid szimpi volt, ameddig nem lépett vissza Szandika
“Biztos lehetsz benne hogy ő semmiről nem tudott semmit,és semmihez semmi köze nincs, ahogy az egy rutinos,újraválasztott főpolgármestertől elvárható.“
Nagyon naívak azért ne legyünk… politikusokról beszélünk….nem zárható ki hogy nem tudott a sunyizásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!