A majomhimlő fog olyan brutális lezárásokat generálni, mint a Covid?
Nagyon sok rosszat olvasni a MH-ről, hogy ez "megpróbáltatásokat tesz az emberiségre", komoly covid súlyú lesz. Én magam kissé félek a lezárásoktól, mert hatalmas inflációt, gazdasági visszaesést generált. Itt 40%-os élelmiszerinfláció volt hazánkban pl.
Tudom, hogy ma már nem akarják a gazdaságot lezárni a politikusok. Viszont azt is tudom, ha rákényszerülnek megteszik. Populáris okokból. Ha nagyon sokan fertőződnek le igen rövid idő alatt, akkor a korházi kapacitások végessége miatt emberek nem jutnak ellátásra is ha a MH kezelhető, akkor is elláttás hiányában meghalnának. Ergo le kell zárni a gazdaságot úgyis a kormányoknak? Jól következtetek? [link]
4.
A birka az aki kamu vírusnak nevez egy létező vírust.
Ugye O2 molekulák sincsenek mert nem látod?
Amíg az ukrán háború tart addig nem lesznek semmilyen lezárások, jöhet akár ebolajárvány is. Majd ha véget ér az ukrán háború, azután látjuk meg, hogy lesznek-e lezárások. A koronát is Putyin győzte le. 2022 februárja előtt még méterekben álltak a hullahegyek és milliárdok haltak meg ebben a rettegett veszedelmes covidban (amibe az egészséges 50 év alattiak kb 0.0001%-a halt meg). Majd 2022 februárja után hirtelen teljesen eltűnt, de úgy mintha soha nem is létezett volna, azóta sehol még az apróbetűs hírekben sem volt szó róla. Azaz tulajdonképpen Putyin legyőzte a covidot!
Ha véget ér az ukrán háború, akkor valószínűleg valamiféle véletlen folytán hajszál pontosan pár nappal a háború után fog majd megjelenni valamilyen új rettegett halálos vírus ami miatt lezárások lesznek és vagy tíz vakcinát fel kell majd venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!