Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A majomhimlő fog olyan brutáli...

A majomhimlő fog olyan brutális lezárásokat generálni, mint a Covid?

Figyelt kérdés

Nagyon sok rosszat olvasni a MH-ről, hogy ez "megpróbáltatásokat tesz az emberiségre", komoly covid súlyú lesz. Én magam kissé félek a lezárásoktól, mert hatalmas inflációt, gazdasági visszaesést generált. Itt 40%-os élelmiszerinfláció volt hazánkban pl.

Tudom, hogy ma már nem akarják a gazdaságot lezárni a politikusok. Viszont azt is tudom, ha rákényszerülnek megteszik. Populáris okokból. Ha nagyon sokan fertőződnek le igen rövid idő alatt, akkor a korházi kapacitások végessége miatt emberek nem jutnak ellátásra is ha a MH kezelhető, akkor is elláttás hiányában meghalnának. Ergo le kell zárni a gazdaságot úgyis a kormányoknak? Jól következtetek? [link]

aug. 22. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Igen, brutális korlűátozások lesznek Covid 2
Csak közepes lezáráshullám lesz, de recesszió jön az EU-ba és hazánkba
Igen minimális vagy semmi lezárás sem lesz
28 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem
aug. 22. 14:38
 2/23 anonim ***** válasza:
62%
A covid sem generált brutális lezárásokat. Azokat a hatalom generálta a covid ürügyén. Ha megint érdekükben áll, akkor valami más ürüggyel csinálják meg ugyanezt.
aug. 22. 14:39
 3/23 anonim ***** válasza:
19%
Ez a gorillaebola a közelében sincs a Covid súlyosságának, értelmetlen indokolatlan lenne bármiféle lezárás is.
aug. 22. 14:39
 4/23 anonim ***** válasza:
18%
Remélhetőleg nem, de ha igen akkor az úgyis csak egy kamu vírus lesz megint és a magyar nép pedig túl birka ahhoz, hogy fellázadjon, jobban mondva még ebben is hinni fognak megint. Elvileg a WHO oldalán van valahol egy olyan bejegyzés, hogy 2025 márciustól új vészhelyzet lesz kijelentve de nem találtam még meg ezt csak mondták nekem. Remélem csak tévedés vagy kamu. Egyébként az MH is egy szenny párt úgy ahogy van sorkatonaság párti, kötelező munkapárti, háború párti, de van pár dolog amiben igazat adok nekik és ez az egyik olyan dolog ettől még soha nem fogok rájuk szavazni. Helyettük jobb opció ilyen szempontból az NP vagy 2RK.
aug. 22. 14:59
 5/23 anonim ***** válasza:
22%
Honnét tudjam? nem vagyok jós.
aug. 22. 15:00
 6/23 anonim ***** válasza:
17%
Attól függ. Ha novemberben győz trump és tényleg befejezi a háborút akkor fog kelleni valami a népnek, hisz irán nem merte megtámadni izraelt. Előveszik újra a vírusozást.
aug. 22. 15:04
 7/23 anonim ***** válasza:
79%
Bármit megtesznek , aláírták a who ensz frissítéseket , ez stratégia és üzlet a tőzseduraknak . A lakosság többsége mindenhol szolga naív buta , emiatt megteszik amit a média harsog .
aug. 22. 15:05
 8/23 anonim ***** válasza:
74%
A fidesz-himlőt kellene már végérvényesen kiiktatni az életünkből.
aug. 22. 15:07
 9/23 anonim ***** válasza:
28%
Amíg van háború, addig nem kell ilyenekkel riogatni, ez nagyobb üzlet.
aug. 22. 15:16
 10/23 anonim ***** válasza:
29%
Szerencsére ez csak a majomszabású emberekre veszélyes.
aug. 22. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!