Másnak is ott pihen a 26 millió a számlátokon?
Figyelt kérdés
Mert ugye az átlag magyarnak ennyi megtakarítása van. Szerencsére nekem van barátnőm is, úgyhogy nekünk már 52 millió forintunk van... :D2024. aug. 22. 09:40
1/8 anonim 

válasza:

Nekem megvan. De tudod, én libsi vagyok.
És most kiváncsian várom a fideszes szavazók nyálcsorgató véleményét.
3/8 anonim 

válasza:

Az átlag családról szólt a telexes cikk, ha arra gondolsz, nem átlag magyarról. Amúgy mindegy is, nekünk megvan mindkét értelmezésben, de nem a számlán pihen, hanem kamatozik.
4/8 anonim 

válasza:

Háztartásról volt szó töki nem emberről. De amúgy jah ongatlant nem számolva így is átlag felett vagyok.
5/8 anonim 

válasza:

Pont 26 millió van a számlámon, igen.
6/8 anonim 

válasza:

Egyrészt úgy emlékszem, háztartásonként írtak 26 milliót, szóval a barátnőddel ketten kellene meglennie. Másrészt le is írták, hogy egyenlőtlenül oszlik el.
Nekünk nincs 26 millónk, de a fele azért igen.
7/8 anonim 

válasza:

Háztartásonként...
Nos, ebben ugyebár az ingatlan vagyon nincs benne, ezt is tisztázzuk.
Nálunk a tisztán megtakarítás nálam 13 millió, a páromnak 17 millió, azaz 30 millió. Ez állampapír és befektetési alapokban van, tehát megvan.
Ami plusz, hitel mentes 45-50 milliós családi ház, két autó kb 11 millió értékben. Folyószámlán kb 2 millió forint.
8/8 anonim 

válasza:

Milyen gazdag mindenki és mégsincs még szappan és budipapír se a kórházakban mert már azt is lopják 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!