Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másnak is ott pihen a 26...

Másnak is ott pihen a 26 millió a számlátokon?

Figyelt kérdés
Mert ugye az átlag magyarnak ennyi megtakarítása van. Szerencsére nekem van barátnőm is, úgyhogy nekünk már 52 millió forintunk van... :D
2024. aug. 22. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Nekem megvan. De tudod, én libsi vagyok.

És most kiváncsian várom a fideszes szavazók nyálcsorgató véleményét.

2024. aug. 22. 09:42
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Igen, sőt, több is.
2024. aug. 22. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Az átlag családról szólt a telexes cikk, ha arra gondolsz, nem átlag magyarról. Amúgy mindegy is, nekünk megvan mindkét értelmezésben, de nem a számlán pihen, hanem kamatozik.
2024. aug. 22. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Háztartásról volt szó töki nem emberről. De amúgy jah ongatlant nem számolva így is átlag felett vagyok.
2024. aug. 22. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
68%
Pont 26 millió van a számlámon, igen.
2024. aug. 22. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Egyrészt úgy emlékszem, háztartásonként írtak 26 milliót, szóval a barátnőddel ketten kellene meglennie. Másrészt le is írták, hogy egyenlőtlenül oszlik el.

Nekünk nincs 26 millónk, de a fele azért igen.

2024. aug. 22. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
29%

Háztartásonként...

Nos, ebben ugyebár az ingatlan vagyon nincs benne, ezt is tisztázzuk.

Nálunk a tisztán megtakarítás nálam 13 millió, a páromnak 17 millió, azaz 30 millió. Ez állampapír és befektetési alapokban van, tehát megvan.

Ami plusz, hitel mentes 45-50 milliós családi ház, két autó kb 11 millió értékben. Folyószámlán kb 2 millió forint.

2024. aug. 22. 10:26
 8/8 anonim ***** válasza:
21%
Milyen gazdag mindenki és mégsincs még szappan és budipapír se a kórházakban mert már azt is lopják 😂
2024. aug. 22. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!