"Úgy leszel fizetett troll, hogy a 3,5 pipás emberke feltesz neked egy teljesen értelmetlen kérdést, és ha közlöd vele, hogy nincs értelme a kérdésének, akkor hivatalosan trollá avat."
De én fizetett(!) troll akarok lenni.
2024. aug. 23. 11:19
63/73 anonim válasza:
62. Kapsz tőlem egy "zöld kezet", vedd fizetségnek :)
2024. aug. 23. 11:26
64/73 anonim válasza:
60. Egy két pipás embert nem kell trollá avatni, a két pipa eleve kimeríti a troll státuszt :)
2024. aug. 23. 11:27
65/73 anonim válasza:
"De én fizetett(!) troll akarok lenni."
Én is!😂 3.5 pipás emberke, megadhatjuk neked a számlaszámunkat, utalsz?
2024. aug. 23. 11:42
66/73 anonim válasza:
Inkább a 2 pipás emberkét kérdezzétek hogy megy ez 😃 Ő màr nagyon rutinos megmondó ember lehet. De hàt a 2 pipa nem hazudik ,el sem gondolkodik rajta hogy lehet ő megy szembe az autópàlyán? 😃 Attól még hogy nem szólnak be neki a pontozáson meglàtszik mennyire értenek vele egyet
2024. aug. 23. 11:58
67/73 anonim válasza:
Hát igen, aki mindkét oldalt kritizálja, azt mindkét oldal mérges fotelhuszárai lepontozzák.
2024. aug. 23. 12:47
68/73 anonim válasza:
"a pontozáson meglàtszik mennyire értenek vele egyet"
Nem látszik meg, mert a pontozás (a kitalálói eredeti szándékai szerint) arról szól, hogy melyik válasz hasznos meg melyik nem, nem pedig arról, hogy egyetért-e a szavazó a válasszal vagy nem - ráadásul minden szavazó egész máshogyan is értelmezheti; plusz véletlenül is félrenyomhat; szavazhat pusztán csak azért úgy, ahogy, hogy nőjön a százaléka; stb.
2024. aug. 23. 17:50
69/73 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szanaszét offoltátok a kérdésemet! Már oldalakon keresztül csak a vita megy trollokról meg pontozásról. Beszéljétek meg privátban, köszönöm!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!