Adott egy hangfelvétel, amelyen két ember beszélget egy bűncselekményről - nincs az a jog, nincs az a bíróság, nincs az a törvény, ami alapján ez bizonyítéknak számítana. Bizonyítéknak azt nevezzük, amikor minden kétséget kizáróan megállapítható a bűncselekmény. Ezt jogászként Mr. Tisza is tudja, csak jó érzéssel tölti el, amikor megvezethet többek között téged is a demagóg dumájával.
"mert a bìróság a Fidesz kezében van"
Ha ez tényleg így lenne, akkor nem bukná sorra a sajtópereket a Fideszes propaganda.

Tévedsz. Egyáltalán nem érdeke a rendszernek, hogy hazugnak mutassa be magát a bukott sajtóperekkel. Egyszerűen kiderül, hogy hazudtak, és megy a bünti. A helyreigazításokat én már többször is hallottam, TV2-n pl. főműsoridőben olvassák be.

34. Na de milyen pereket veszítenek el? Mennyire fájnak azok a bírságok? Mondjuk a mutyik nagyságrendjének fényében.
Szerintem de. Ezzel azt a látszatot keltik, hogy van valamiféle ellensúly, ami valójában súlytalan.
Konteó, tudom, de én kinézem belőle.

Vitézy. Az alaptalan konteókkal nem tudok mit kezdeni. Senki nem tehet arról, hogy ki lép vissza a javára.

Sajtópereket veszítenek sorozatosan, perkálnak, mint a katonatiszt a sok hazugság miatt, ráadásul be kell olvasni/közzé kell tenni a helyreigazítást. Rohadtul nem érné meg nekik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!