Jó lett volna, ha a rendszerváltás után Habsburg Ottó lett volna (vagy most ő lenne) a köztársasági elnöke Magyarországnak?
Te tetted fel tegnap ezt a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__127..
Ott már megválaszoltam. Ha gondolod idézem, de ott is elolvashatod.
Habsburg Ottó nem jogfonytonossági trónörököse az országnak. Lemondani meg nem tudott volna a koronáról, mivel nem volt az övé.
Ha jól tudom, most valahanyadik Károly - lehet, hogy rosszul tudom - a trónörökös.
Ottó a Magyar Vöröskereszt elnöke.
sztem jó lenne alkotányos monarchiának lennünk (mármint egy jó alkotmánnyal) de nem a habsburgokkal
van néhány jó képességű királyi család európában, más országokban is előfordult h "importáltak" egyet
belgiumot főleg a királyi család tartja egyben, talán a magyarokkal is sikerülhetne...
mivel leginkább a politikusokat utáljuk könnyen népszerű lehetne egy király ha a parlament s#ggét rugdosná :)
de közt.elnök lehetne habsburg is csak az elnök nagyon pártbefolyásolt tisztség a mai rendszerben, nem biztos hogy bmelyik párt megválasztaná azért h esetleg ne felé hajoljon a keze...
A Habsburgok is igencsak megkeserítették a magyarság életét. Persze, erről sem sokat tudhatsz meg a tv-ből, az ellenkezőjéről már annál inkább...
Ők találták ki nekünk a finn-ugor mesét is, hogy ne tudjanak az emberek a magyarság több tízezer éves történelméről sem. És még rengeteg bűnük van, úgyhogy a pokolba velük (is)!
Egyébként pozitív beállítottságú ember vagyok, de ami igaz, az igaz. Sok olyan hírforrásból tájékozódom, amik nem a multik hazugságait, hanem a valós eseményeket mondják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!