Mit szóltok Gyurcsány Ferenc facebook posztjára ,ami az állam alapítás kapcsán került létrehozásra?
aug. 20. 19:11
2/9 anonim válasza:
Kit érdekel pár vén komcsin kívül? Örüljön, ha bejut a Parlamentbe két év múlva.
3/9 anonim válasza:
Ferinek már át kellene adni a staféta botot vagy a feleségének vagy a gyermekének.
4/9 anonim válasza:
Semmit, ember, ilyen hülyeséget...el se olvasom! Kit érdekel egy Gyurcsány!?
5/9 anonim válasza:
Bírom hogy fikázzák, pedig a lehető legközhelyesebb dolgot írta amit csak lehet a témában.
Ha MP posztolta volna ugyanezt akkor meg mindenki elsírná magát örömében. 😂🤣
6/9 anonim válasza:
Megint összekeverte az összecsórt fontokat a terépcsecsővel, miközben le akarja váltani a dékát.
Remélem 2026-ban a történelem szemétdombjára kerül végre!
7/9 anonim válasza:
#5 - Na elolvastam én is.
Látszik, hogy a többség úgy kommentel, mintha muszáj lenne :D
Adok Ferinek egy piros pontot, hogy sikerült minden napi aktuáélistást kerülnie. Szép volt Feri. Csak így tovább. Írjál barmi jó könyveket a bal oldal történetéről és a napi politizálást felejtsd el. :)
8/9 anonim válasza:
#7 Ötös vagyok. Egyetértek. A végével is. 😂
9/9 anonim válasza:
#7 Csak a jövőjét ne ő írja a magyar baloldalnak. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!