Gyurcsány Ferenc az árnyékkormány létrehozásával nyomatékosította, hogy ő a baloldal ura? Láthatólag a percemberek erre nem tudnak mit lépni.
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 20:43
1/9 anonim válasza:
Az ugye megvan, hogy bármelyik párt csinálhat árnyékkormányt, csak nem csinálnak, mert nulla jelentősége van kb.?
2/9 A kérdező kommentje:
1.
Az ugye megvan, hogy a többi ellenzéki párt minimális támogatottságal még erre se képes?
Lehet Fletót fikázni, de mozgósítani azt tud az öreg.
2022. okt. 19. 20:50
3/9 anonim válasza:
A baloldalon egyelőre egyértelműen csak Gyurcsány Ferenc az egyetlen hiteles politikus.
4/9 anonim válasza:
2: mozgósítani? Az árnyékkormány csak annyi, hogy a saját pártjából kinevez embereket "miniszternek".
Bármelyik párt megtehetné ezt a saját tagjaival, csak az értelme kérdéses, mert senki sem veszi komolyan ezt.
5/9 anonim válasza:
A DK a vezető párt a baloldalon. De Gyurcsány csak a DK frontembere, nem fedi le a teljes baloldalt. Mindenki másnak ugyanannyi esélye van virítani mint neki. Csak mindenki más egy tehetségtelen f@sz baloldalon
6/9 anonim válasza:
Nem kellett volna Schiffert kiutálni ugye..
Az egyetlen vállalható baloldali politikus.
7/9 anonim válasza:
#6 én Schifferrel beszélgetve egyszer lebaloldaliztam - ne tudd meg mit kaptam tőle. Nem baloldali. Közelebb áll hozzá, de centrista erősen.
9/9 anonim válasza:
Ok, de LMP-s volt alapvetően.
Nagyon szimpatikus a sok idióta között, hogy nem zárkózik el akár a szélsőjobbtól sem egy vitára, vagy elismeri, ha nekik is vannak jó ötleteik. Nem egy csípőből nácizó személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!