Az EU legnagyobb innovációja ez a hülye üdítős kupak?
Figyelt kérdés
Tele van az internet ilyen mémekkel, főleg amerikai és ázsiai turisták gyártották őket.
Kínaiak lövöldözik az embereket az űrbe, meg rengeteg helyen, ahol más országban portás van, ott már full automatizált a rendszer.Az EU-ban meg ilyen hülyeségekkel foglalkoznak, hogy "hogyan idegesítsük minél jobban a pet palackból ivókat?"
Emiatt kellett a kulcstartómra is egy mini csípőfogót rakni.
Minek kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni, mint,hogy milyen a kupak?Nincsenek ennél nagyobb problémák?
Mióta Kínában élek meggyőződtem róla, hogy az európaiak teljesen hülyék. Sajnos Európa szép lassan lefolyik a lefolyón, míg Kína felemelkedik. Ahelyett, hogy az európaiak innovációkon dolgoznának, amik jobbá tennék az életet, kupakokkal meg mindenféle beteg ideológiával foglalkoznak.
aug. 20. 18:14
4/12 anonim válasza:
Pff ez egy újítás lenne? Én azt hittem azért ilyenek a kupakok újabban, mert már azt sem képesek rendesen legyártani.
aug. 20. 18:14
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, de elegem van ebből az új kupakból nem jön le az üvegről sokkal szarabb minőségű ráadásul többek kerül és még sorjás is .undorító
aug. 20. 18:15
6/12 anonim válasza:
Csípőfogó?? lecsavarod a kupakot és elkezded csavarni,elég hamar elszakad a műanyag..
aug. 20. 18:16
7/12 anonim válasza:
Nem EUs ötlet a kupak. Én Törökországtól Norvégiáig, Szerbiától Albániáig mindenhol talákoztam ilyen kupakkal.
aug. 20. 18:34
8/12 anonim válasza:
7. Lehet, hogy nem EU-s ötlet, de EU-s előírás van róla: [link]
(1) A tagállamok gondoskodnak arról, hogy a melléklet C. részében felsorolt, műanyagból készült kupakkal és fedéllel ellátott egyszer használatos műanyagtermékeket csak akkor lehessen forgalomba hozni, ha a kupakok és fedelek az italtárolókhoz rögzítve maradnak a termék rendeltetésszerű használata során.
aug. 20. 19:04
9/12 anonim válasza:
#3 Még jó hogy Kínában nincsenek beteges ideológiai dolgok, csak ilyen innovációk mint a szociális kreditrendszer.
aug. 20. 20:00
10/12 anonim válasza:
Nem, mégis mitől lenne ez a legnagyobb bármilyen téren is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!