Más is már úgy vagy vele hogy mindegy csak ne a FIDESZ?
Figyelt kérdés
aug. 19. 23:25
1/32 anonim válasza:
Nem. Azért Gyurcsány még mindig rosszabb.
4/32 anonim válasza:
Igen. Ezért kell arra az ellenzéki pártra szavazni, akinek aktuálisan a legnagyobb esélye van a kormány leváltására: jelen esetben a Tisza.
5/32 anonim válasza:
Egyeltalán nem mindegy, hogy kire szavanék a FIDESZ helyett. Lehetne az sokkal rosszabb is.
6/32 anonim válasza:
Nem, a jelenlegi pártok többsége rosszabb lenne.
8/32 anonim válasza:
Nem.
A Tisza meg a DK rosszabb lenne.
Kb minden vátosban lenbe melegparádé.
9/32 árokpart válasza:
Igen eljutottunk arra a pontra sokan. Soha nem gondoltam volna, hogy 46 éves fejjel azért fogok tanulni olaszul amikor csak szabadidőm van, mert szeretnék innen elmenekülni. Azon drukkolok, hogy a családtagjaimat ne érje semmi baj és nyugodt szavvel tudjak kimenni legalább megpróbálni a kinti életet. Ha holnap lemondana a kormány akkor maradnék. Tudom, hogy ugyanolyan bajban lennénk mint tegnapelőtt , sőt nagyobban, mert eddig még csak az egészségügy összeomlása került teljes nyílvánosságra, belegondolni is rossz, hogy más szektorban nincs e hasonló egyébként remélem hogy nincsen. Viszont akkor lenen remény, hogy a dolgok elinduljanak pozitív irányba, újra a nyugati fejlett államok lennének a mintaképeink és komoly szakemberekkel rendbe lehetne tenni az országot.
10/32 árokpart válasza:
1-es A jelenlegi helyzetben már szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!