Árokpart kérdése:
Magyar Péter van olyan erős ellenzéke a kormánynak mint 2010-2014 között a Koppány csoport akik a devizakárosultakkal kezdtek el érdemben foglalkozni?
Figyelt kérdés
Őket is teljesen ignorálták előszőr mégis az ország nagy része velük volt és kénytelen volt a kormány elkezdeni orvosolni a devizahiteles problémát.aug. 18. 23:42
1/5 anonim válasza:
Olyan erős, hogy először hallok róluk... Nem Seres Mária kapta fel a témát?
Mindegy, szerintem ez magában elég a kérdés megválaszolásához. Még ha akkora támogatottsága is lett volna (bár ezt egyetlen mérés vagy szavazás nem igazolja), akkor sem lehet politikai erőről beszélni, amikor csak egyetlen témád van.
2/5 anonim válasza:
Magyar 10%-ra van a fityesztől.
Ez szerintem eleget elmond
3/5 Hajra_Tisza válasza:
Nincs az már 10 százalék sem, a legrissebb alapján már csak 7 százalékra van tőle:
Érik a fityesz bukta 26-ra!
4/5 anonim válasza:
Szerintem Magyar Péter náluk sokkal erősebb.
5/5 anonim válasza:
Koppány Csoport.. 😅
Sosem hallottam róluk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!