Ha még sokáig a Fidesz lesz kormányon, idővel kilépünk az EU-ból?
hany kerdes lesz meg?
nem fognak kirugni, nem fogunk kilepni, kesz. mindkettonek megvan az oka. Ha ki akartak volna rugni, lepni, mar reg nem lennenk itt.
Én azt sem értem hogy eddig miért nem raktak ki minket. Magyarország már nagyon messze áll a demokratikus berendezkedéstől.
Ja és a demokrácia nem azt jelenti, hogy 4 évente lehet ikszelni, mert az ugye Észak-Koreában is csinálják. Hanem a szólás a sajtó a biáskodás szabadsága az oktatás magas színvonala mind szüksége. És igen ezek Nyugati országokban meg vannak.
#6 "Milyen cuki ahogy 3-as elfelejtett lipsizni ezért írt gyorsan még egy hozzászólást ahol pótolta"
Ne zavarjon meg a képzelgéseidben, hogy a 3-t és a 4-t két külön válaszoló írta!
#17 Jaja, ezek az ugyanannyi pipával rendelkező válaszolók akik egy perc különbséggel írnak két kommentet rögtön egymás után, nyilván különböző válaszolók. :D
Mindig érdemes figyelni a válaszok idejét. Olyat is láttam már hogy egy csávó 3 percen belül 5 választ írt és nagyban egyetértett saját magával. :D
#19 Csak a lényegi részre nem reagáltál. Amikor legalább három válasz van, ugyanannyi pipával, ugyanazon stílusban megírva, és kb 2 perc telt el a kiposztolásuk között, akkor igen, feltételezhető, hogy ugyanaz az ember írt. De ha vakakit ez zavar akkor nyugodtan tegye ki a nickjét és akkor nem lehet majd ezzel vádolni. Na vajon szerintes miért van hogy itt még egy nicket sem mernek vállalni sokan?
És igen, ez egy halott oldal, tapasztalataim alapján kb. Ugyanaz a 100 ember írja le ugyanazokat a dolgokat. Nem tudom mi olyan hihetetlen ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!