Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha még sokáig a Fidesz lesz...

Ha még sokáig a Fidesz lesz kormányon, idővel kilépünk az EU-ból?

Figyelt kérdés
Akkor talán már a demokrácia látszatát sem kellene fönntartani, lehetne teljes, törvényben rögzített autokrácia. Mint Oroszországban.

aug. 18. 12:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%
#9 Nem. Írj levelet Orbánnak hogy lépjünk ki
aug. 18. 14:00
 12/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ezt nem mernék megtenni. Mi lenne utána? Hova mennénk? Mire építenénk a magyar gazdaságot? Kínának csak azért kellünk, mert az EU -ban vagyunk, a BRICS az nem ad támogatásokat, csak hiteleket. Szerintem még Orbán is hülye lenne innen kilépni, bármennyire is az ő konzervatív jobboldali populista ideológiája szembemegy az EU inkább liberálisabb vagy szociáldemokrata kormányaival/vezetőségével.
aug. 18. 14:01
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
#12 Ők mennének egy brazíliai vagy fekete-tengeri villába, mi meg a levesbe.
aug. 18. 14:28
 14/23 anonim ***** válasza:
37%

hany kerdes lesz meg?

nem fognak kirugni, nem fogunk kilepni, kesz. mindkettonek megvan az oka. Ha ki akartak volna rugni, lepni, mar reg nem lennenk itt.

aug. 18. 14:31
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Dá.
aug. 18. 15:23
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

Én azt sem értem hogy eddig miért nem raktak ki minket. Magyarország már nagyon messze áll a demokratikus berendezkedéstől.

Ja és a demokrácia nem azt jelenti, hogy 4 évente lehet ikszelni, mert az ugye Észak-Koreában is csinálják. Hanem a szólás a sajtó a biáskodás szabadsága az oktatás magas színvonala mind szüksége. És igen ezek Nyugati országokban meg vannak.

aug. 18. 15:41
 17/23 anonim ***** válasza:
91%

#6 "Milyen cuki ahogy 3-as elfelejtett lipsizni ezért írt gyorsan még egy hozzászólást ahol pótolta"

Ne zavarjon meg a képzelgéseidben, hogy a 3-t és a 4-t két külön válaszoló írta!

aug. 18. 16:00
 18/23 anonim ***** válasza:
86%

#17 Jaja, ezek az ugyanannyi pipával rendelkező válaszolók akik egy perc különbséggel írnak két kommentet rögtön egymás után, nyilván különböző válaszolók. :D

Mindig érdemes figyelni a válaszok idejét. Olyat is láttam már hogy egy csávó 3 percen belül 5 választ írt és nagyban egyetértett saját magával. :D

aug. 18. 16:20
 19/23 anonim ***** válasza:
47%
#18 Értem. szóval akkor szerinted ezen a fórumon csak 20 ember beszélgethet egymással, mert ennyi "pipás" lehetséges csak? Miért kell hülyének lenni? Nézd meg az értékeléseket amiknél egyszerre sokan értékelték a választ és sorra találsz akár egy válasznál is sok ugyanolyan "pipásat" mivel ugyanannyit mutat az 50%-ra is mint a 46%-ra vagy az 54%-re.
aug. 18. 16:27
 20/23 anonim ***** válasza:

#19 Csak a lényegi részre nem reagáltál. Amikor legalább három válasz van, ugyanannyi pipával, ugyanazon stílusban megírva, és kb 2 perc telt el a kiposztolásuk között, akkor igen, feltételezhető, hogy ugyanaz az ember írt. De ha vakakit ez zavar akkor nyugodtan tegye ki a nickjét és akkor nem lehet majd ezzel vádolni. Na vajon szerintes miért van hogy itt még egy nicket sem mernek vállalni sokan?

És igen, ez egy halott oldal, tapasztalataim alapján kb. Ugyanaz a 100 ember írja le ugyanazokat a dolgokat. Nem tudom mi olyan hihetetlen ebben.

aug. 18. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!