14 év 2/3os kormányzás után a fidesz még ki meri mondani, hogy Gyurcsány miatt vannak lerohadva a kórházak? nem érzik, hogy ez mennyire gáz?
"lehet fullba nyomni a kretent, beszopni a fideszes propagandat."
A Fidesz propaganda melyik része hazugság? És mi az igazság? Válaszolj. :)
"Semmit nem tudsz cafolni, csak pampogsz"
Én meg sem próbáltam cáfolni semmit, hanem helyette alátámasztasokat kértem az állításaidra, de te nem voltál képes azokat alátámasztani.
Még mindig várom:
- Sikerült megszámolnod hány magyar orvos hianyzik a magyar egészségügyből?
- Te hogyan kezelnéd annak a problémáját, hogy sok az idős orvos, és nagy a létszámhiány?
- Mekkora a kórházi várólisták átlagos hossza?
- Amiket én leírtam abból mi a hazugság?
A Fidesz propaganda melyik része hazugság"
1szerű: mind az.
Mekkora a kórházi várólisták átlagos hossza"
3 hónap - 3 év - végtelen.
#32-#33
"1szerű: mind az."
Akkor ha hazugság az, hogy 40 ezer fölött van az orvosok létszáma, mi az igazság? Mennyi orvos van valójaban?
"3 hónap - 3 év - végtelen."
Egyetlen számot várok. :)
Azt sose felejtsük el, hogy a "gyurcsánykormány semmit nem tett" nagyrészt annak is köszönhető, hogy az MSZP-kormánynak NEM volt kétharmados többsége, ellenben a Fidesz szándékosan meg sem jelent sarkalatos/ügydöntő törvények megszavazásánál, effektíven tönkretéve 4 év parlamenti munkát.
Amúgy most is ezt csinálják, bármilyen ellenzéki törvényjavaslat történik, be sem mennek - ha netán hazsjos dolgot javasolnak, akkor sem, ellenben később benyújtják ugyanazt ők, saját gründolásként előadva.
"Azt sose felejtsük el, hogy a gyurcsány-kormány semmit nem tett nagyrészt annak is köszönhető, hogy az MSZP-kormánynak NEM volt kétharmados többsége, ellenben a Fidesz szándékosan meg sem jelent sarkalatos/ügydöntő törvények megszavazásánál, effektíven tönkretéve 4 év parlamenti munkát.
A sarkalatos törvényeknek kb. semmi jelentősége a kormányzásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!