Na fideszesek, kitaláljátok, hogy mi volt a fidesz kormányszóvivő reakciója a kórházakban lévő elviselhetetlen hőségre a klíma elromlása miatt?
Természetesen: gyurcsányferenc.
Ti tényleg ennyire egybitesek vagytok?

Ez a helyzet csak 10 százalékban a fidesz hibája. Ők teszik a dolgukat, fosztogatják az országok. A fidesz szavazók (a szavazásra jogosult polgárok kb 30 százaléka) szintén teszi a dolgát. Parlamenti kétharmadhoz segítik a fideszt.
A kérdés az hogy az ellenzéki politikusok mit tesznek ? Semmit! A pontenciális szavazóik a választásra jogosultak 2/3 része.
És mit csinálnak a politikus urak ? Verik a farkukat és élvezik a fidesz által odadobott csontokat. A 2022-es vereség után az ÖSSZES ellenzéki politikusnak el kellett volna takarodni a közéletből.

Kezdetnek megfelelne amit leírtam.
A 2022-es vereség után az ÖSSZES ellenzéki politikusnak el kellett volna takarodni a közéletből.

Na te fényes elme. Te mit tennél.
Ha versenyó 10 versenyen utolsónak fut be akkor indítod a következő versenyen is ? Persze hogy indítod ha az utolsó lónak is fizenek valami részvételi díjat.
Erről szól a magyar politika. A fidesz rendesen megfizeti azt a néhány ellenzékit aki bejut a parlamentbe ezért ők foggal körömmel ragaszkodnak a pozícióhoz.

Tehát a Fidesz kormányzása alatt az eü. lerohadt, és ezért az ellenzék a felelős.
Ezt a logikát George Orwell, az 1984 c. negatív utópia szerzője is csak bámulná.
Miért én? Én nem mondtam, hogy takarodjanak el :D
Ha ellenzéki politikus lennél te mit csinálnál, a te logikáddal? Eltakarodnál? Te nem érted a saját kérdésed lol
Arra irányul a kérdés, hogy mit kéne tenni kampányon kívül? Megpróbálom lefordítani a te szintedre. Amikor csak kormányzás van. Mit kéne olyankor tennie egy ellenzékinek? Amit tudnak most is megtesznek, de nem tudnak törvényeket hozni... De figyelj az ebédet ne rágjam meg helyetted?

Kinek a hibája hogy még mindig a fidesz van hatalmon. Nem a fidesz szavazók hibája.
Az ellenzék mit csinál ? Miért nem tudja megtörni a fidesz parlamenti kétharmadot sem ? Nincs politikai vízió, nincsenek hiteles vezetők, nincsenek hiteles politikusok.
Csak erről ellenzéki oldalon senki sem hajlandó beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!