Ha Magyar Péter átvenné az ország irányítását, mennyi időbe telne elérni az osztrák életszínvonalat?
Figyelt kérdés
aug. 17. 21:59
11/14 anonim válasza:
4-5 év minimum. Nagyon nehéz lesz felzárkózni, szerintem először ne is Ausztriát tűzzük ki célnak, inkább valami kisebb, de szintén jóléti nyugati államot.
12/14 anonim válasza:
Én 12 évet mondok minimumnak. Ha az emberek nem tudnak változni agyilag vagy nem látják meg a helyzetet, akkor ugyanolyan démoni körforgás fog folytatódni.
13/14 anonim válasza:
egyik tipp jobb mint a másik, 4-5 év? látszik hogy kb semmi fogalmad nincs ilyenekről.
még 40-50 is kevés lenne, tippnek is kevés.
és a hiányokat miből akarjátok pótolni imf hitelekből?
vagy rommá adóztatnád a dolgozó embert?
így nyírja ki saját magát egy ország hogy megszavaz egy félkegyelmű elszabadult hajóágyút, mert fogalma nincs hogy működik egy ország gazdasága.
14/14 anonim válasza:
Mentalitás kellene gyökeresen megváltoztatni és onnan már gyors lenne. De nyilván én se szívesen gondolkodok másképp, ha annak nem látom eredményét és megszoktam már a langyos vizet, amiben élek. Miért kéne akkor másképp gondolkodni?
Na, ez tart minket onnan vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!