Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz támogatja a BME gólyatá...

Fidesz támogatja a BME gólyatáborról kitiltott óvszert?

Figyelt kérdés

Nem ezzel kéne a népességcsökkenést megállítani.

Nagyon sok betegség terjedhet, akár későbbi meddőséget is okozva.

aug. 16. 22:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
20%

10.: Nem tudom, mire alapozod ezt. A régebbi gólyatáboros botrányok alapján egy olyan kép rajzolódott ki bennem-én nem voltam ilyenen-hogy több szexuális visszaélés történt ezeken, gyakran szabados feladatokat kellett a gólyáknak megoldani. De az, hogy egyesek esetleg futó viszonyokat létesítenek ilyenkor, az nem meglepő. Fiatal, 20 év körüli emberekről beszélünk, akiknek nagy része kifejezetten aktív szexuálisan és sokuk nem veti meg a kalandokat se.

Azzal, hogy betiltották az óvszert, a szexet valami üldözendő tevékenységnek tartják. Vagy azt hiszik, kiskorúak a gólyatáborosok? Normális országokban már a középiskolában is van óvszer automata, itt meg a nagykorú gólyákat akarják megrendszabályozni. Az jó, ha a szabadosságot és a visszaéléseket visszaszorítják, de ha két fiatal esetleg jól akarja kötetlenül, minden kényszer nélkül magát érezni, az nem olyasmi, amit üldözni kellene. Mondom ezt úgy, hogy én nem szoktam futó kalandokat létesíteni, de meg tudom érteni, ha más ezt máshogyan éli meg. Az egészség a legfontosabb tényező.

aug. 18. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
81%

Gondolom, ezek a tapasztalatok voltak azok, ami miatt átestek a másik végletbe:

[link]

aug. 18. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Most néztem meg a kulcsszavakat. Hogy kerül ide a pedofília, egyetemre 18 feletti emberek mennek.
aug. 18. 22:49
 14/16 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, mi maradt ezekből mára..."

Gondolom ami korábban is volt: a nagy pofa és a nulla cselekedet.

aug. 21. 17:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Van helyette más "program". Mai telex cikk.
aug. 21. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

Amit ebben olvastam, annak alapján lehet, hogy a legjobb lenne ezt az egész gólyatáborosdit betiltani, úgy, ahogy van:

[link]

aug. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!