Más is örül az ukrán offenzívának, aminek hála mindkét fél jobb tárgyalási alappal ülhet majd asztalhoz, ezzel biztosítva az igazságos és hosszútávú békét?
Figyelt kérdés
aug. 16. 20:20
31/35 anonim válasza:
"Persze ha morális alapon nézzük akkor az lenne a legigazságosabb..."
Oké, te tényleg nagyon hülye vagy. :D
32/35 A kérdező kommentje:
#31 Látom csak a személyeskedés megy. Azt észrevettem hogy a logika nem az erősséged, de ezek szerint viselkedni sem tanítottak meg. De hát ki milyen közegből származik.
aug. 16. 22:08
33/35 anonim válasza:
"Azt észrevettem hogy a logika nem az erősséged"
Azért látod így mert a logika neked nem az erősséged. :)
34/35 A kérdező kommentje:
#33 A szellemesség hiánya nálad már csak hab a tortán. De semmi baj, a legtöbb ember pont olyan mint te. Nem vagy egyedül.
aug. 16. 23:10
35/35 A kérdező kommentje:
#35 Nincs nekem olyan navy tudásom, dehát nálad nem nehéz okosabbnak lenni. Ajánlom hogy könyveket is olvass, reddit poaztok helyett. 😘
aug. 17. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!